Fókusz

A Viszkis Aurelióról: Nyilván kell, hogy kapjon egy-két pofont, hogy tudja, merre van az arra!

rtl.hurtl.hu

2022. február 17. 17:36

Ambrus Attilát, azaz az egykori Viszkis rablót arról kérdezte a Fókusz, hogy milyen körülmények várhatnak Aurelióra a börtönben. Szerinte a piperkőc egykori Villalakó akármennyire lehet csókos, azt biztos nem fogja tudni megoldani, hogy napi három-négy alkalommal fürödjön.

Aurelio Caversaccio kedden adott a Fókusznak interjút, amiben arról beszélt, hogy a körülményektől tart leginkább a börtönben:

A 2014-es Való Világ győztesét emberrablásért és drogügyekért 3 év 5 hónapra ítélte el a bíróság. Ám Aurelio mégsem február 16-án, a születésnapján vonult börtönbe – ahogyan azt a rajongói felé közvetítette-, hanem feltehetőleg másnap, február 17-én. 

A Viszkis szerint az egykori valóságshow-hős nem úszhatja meg munka nélkül a börtönben töltött időt.

Az nem lehet, hogy ülök a zárkában, és simogatom a bal herémet vagy a jobbat!

– mondta Ambrus a Fókusz riporterének.

Ambrus Attila tizenhárom évet töltött fogságban. 1993 és 1999 között közel harminc bankot, postát és pénzintézetet rabolt ki. A hosszú börtönévek alatt azonban kitanult egy szakmát, és ma már keramikusként dolgozik. Ambrus attól sem tart, hogy Aureliót a kerámiabiszniszben fogja találni maga mellett börtönbüntetése után.

Kicsi a valószínűsége, nem tartok attól, hogy ő köcsögözne! 

– fogalmazott az egykori elítélt.

Aurelio Caversaccio kedden még arról beszélt a Fókusznak, hogy önéletrajzi könyvét próbálja megírni a börtönévek alatt: boxereken, olaszszótáron, könyveken, valamint egy tollon és egy füzeten kívül mást nem visz magával a büntető-végrehajtási intézménybe. 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy még mi várhat Aurelióra a börtönben, akkor nézd vissza a Fókusz riportját:

 

 

#Fókusz#Bulvár#viszkis#ambrus attila#aurelio#börtönbüntetés

Címlapról ajánljuk