Fókusz

Miért flexel minden rapper sportkocsival és jó csajokkal a klipjeiben?

Lengyel NikolettLengyel Nikolett

2022. január 26. 18:30

Kis ország, kis foci, kis ország, kis rap. Itt a legnagyobb rapsztár sem lehet elég nagy – mondja Lakatos Márk, akit divatszakértőként kértünk arra, mondja el, ő milyennek látja a rapperek klipjeit. A klipekben megjelenő fényűzést, és a divatmárkák üzenetét. A közösségi média szakértő szerint a rapperek nagyon sokszor mutatják a luxust úgy, hogy valójában a luxus nem is áll rendelkezésükre. 

Jó csajok, sportkocsik és luxusmárkák. Pénz és gazdagság minden mennyiségben. Ez szinte már kötelező egy gengszerrap klipforgatásán. Az AK26 rapper duója is épp ezt figurázta ki három éve a Blöff című számukban, ami rögtön sláger is lett, mára 42 milliós megtekintésnél jár.

Az irónia pedig épp úgy bejön a közönségnek, ahogy a mocskos szlengben írott rigmusok, a sikeres élet és a pénzszórás. De ha meg akarjuk érteni, honnan ered ez a nagy önbizalom, elég csupán a 90-es évek Amerikájába visszatekintenünk. A Magyarországon népszerű rapperek világa a legtöbb esetben innen táplálkozik. 

Lakatos Márk szerint

kis ország, kis foci, kis ország, kis rap.  

 

Szerinte itthon Gáspár Laci veszi magának egymás után a sportkocsikat. A rapperek nagy része viszont kölcsön Lamborghinikel és Ferrarikkal „jasszol”.

 

#Fókusz#rapper#lakatos márk#luxusmárka#sportkocsi#luxus#ak26#hiro#k.kevin#t.danny#giajjenno

Címlapról ajánljuk