Fókusz

Kelemen Anna: „Meghatározó a genetika, az alvás meg a folyadék, de azért egy jó sebészkés sem árt”

rtl.hurtl.hu

2022. január 14. 17:42

A szülinapos Kelemen Anna nem titkolja, hogy nagy erőnek tartja nőiességét, ezzel szemben a korával kevésbé törődik. A Fókuszban felidézzük Anna elmúlt tíz évének néhány fontos pillanatát.

Kelemen Anna lassan 20 éve éli az életét a kamerák előtt, ez idő alatt sosem fogta vissza magát. Nem titkolja, hogy nagy erőnek tartja nőiességét, ezzel szemben a korával kevésbé törődik. Számára a tortán lévő gyertyák csak számok, nem ez határozza meg, hogy hány évesnek érzi magát, és hogy hogyan éli az életét. 

Generációkon átívelő nőnek tartja magát, aki nem titkolja, hogy külsejét a sebészkéseknek is köszönheti. Azt mondja, ha egyszer mégis inkább a ráncok mellett döntene, akkor is különleges módon, stílusosan fog megöregedni.

Az évek alatt többször forgattunk vele, előfordult az is, hogy riporternek állt. A 2012-es Sziget Fesztiválon állt alkalmi munkatársunknak:

 

Szerepelt a Házon kívülben is. 2018-ban azért forgattunk vele, mert bejelentette, indulna képviselőjelöltként. Akkor ezt azzal magyarázta, hogy a politika orális műfaj, és abban szerinte ő a legjobb.

 

2019-ben megtudtuk, milyen Kelemen Anna valójában. Elmesélte, hogyan változott meg az elmúlt évek alatt, mit gondol arról, hogy mitől szép egy nő.

 

Anna mindig is szeretett tabutémákat feszegetni, és az ezzel kapcsolatos véleményét is szívesen kifejti rajongóinak. 2020. januárban párválasztásról és szexualitásról adott nekünk interjút.

 

2020 októberében újra a politika foglalkoztatta. Azt mondta, azért, mert nagyon zavarja őt az igazságtalanság a világban.

 

Természetesen a koronavírusról és az oltásról is van véleménye. 2021 elején azt is megtudtuk tőle, hogy szerinte hogyan érdemes érintkezni a járvány idején.

#Fókusz#kelemen anna#születésnap#20 év#kamerák előtt#interjú

Címlapról ajánljuk