Fókusz

50 év után az amerikai foci trónján a Kansas City Chiefs

rtl.hurtl.hu

2020. február 3. 18:24

Shakira és Jennifer Lopez félidei show-ja után annak is tátva maradt a szája, akit az NFL döntő egyáltalán nem érdekelt.

Az amerikai himnusszal Demi Lovato indította el az 54 Super Bowlt. A San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs összecsapása előzetesen nagyon szorosnak ígérkezett, így a fogadóirodákban nagyobb szerencséje lehetett annak, aki nem a meccs végeredményét tippelte meg, hanem mondjuk azt, hogy mit fog viselni Jennifer Lopez a félidei műsor alatt.

A félidei showban először Shakira érkezett a színpadra, aki ismét megmutatta a világnak, hogy a csípője még mindig nem hazudik. És neki köszönhetjük a halftime showk történetének talán legfurcsább pár másodpercét. Jennifer Lopez egy sztriptíz rúdon pörgött tucatnyi táncos között és már-már korhatáros módon bizonyította, hogy még 50 évesen sem véletlenül világhírű az a bizonyos testrész. Aztán 11 éves kislányával együtt énekelt tovább, hogy végül egy grandiózus zárással búcsúzzanak Miamitől.

Egy átlagos jegy az idei Super Bowl-ra 2 millió forint körül mozgott. A mérkőzést világszerte több mint 100 millió ember nézte élőben, ezzel továbbra is az Egyesült Államok legnézettebb televíziós eseménye.

#Fókusz#nfl#Sport#eredmény

Címlapról ajánljuk