Fókusz

Kiss Ramóna búcsúzik a Barátok közttől

Fehér IstvánFehér István

2017. április 13. 18:00

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Most, hogy befejezi, teljesen érthető, hogy nehéz számára a búcsú.

Ramóna pontosan emlékszik az első forgatási napjára, nagyon készült rá, hogy minden rendben legyen, friss jogosítvánnyal a zsebében próbálta feltalálni magát a fővárosban.

 

 



A sorozatban elfogadták olyannak, amilyen, ő pedig évről-évre boldogan bújt Zsófi bőrébe. Miután elmúlt 30 éves, egyre többet gondolkodott a jövőjéről, az életéről, és jelezte a sorozat producereinek, hogy szeretné lezárni ezt a fontos szakaszt az életében.

 

 

 

16 év hihetetlenül nagy idő minden ember életében, nem csak Ramóna, de Zsófi is az ország szeme láttára nőtt fel, és felsorolni sem lehet, mennyi minden történt vele a sorozatban. A forgatások előtt mindig a smink és fodrász szobában készül, örül, hogy az utolsó napján is olyanokkal lehet, akiket nagyon szeret.

Ramóna rendkívül érzékeny lány, az élet legapróbb dolgai miatt is képes sírni.

 

 

 

Irány a stúdió, és Zsófi lakása, ahol ezúttal Solti Ádámmal kezdi a napot. Azt meséli, már akkor nosztalgikus hangulatba került, amikor meglátta, hogy ugyanazzal a rendezővel, Ardai Tamással fog együtt dolgozni az utolsó napokban, aki az első héten is irányította a forgatásokat.

Egymást érik a különböző helyszínek és események, míg nem eljutunk az utolsó jelenethez. A sorozat írói azt találták ki, hogy barátai búcsú bulit rendeznek Zsófinak a Rózsa Bisztróban.

 

 

 

Miközben Zsófit búcsúztatják barátai a bisztróban, közben a stábtagok Ramónát készülnek meglepni. A forgatás végeztével a csapat megtölti a Rózsa Bisztrót.

Ramóna persze elérzékenyült a búcsúztatás közben.

 

 

 

A Barátok közttől kapott sok ajándék között volt egy fotóalbum is az elmúlt másfél évtized emlékezetes pillanatiról.

A sorozatban régi hagyomány, hogy ha egy színész elmegy, megkapja néhány jelmezét emlékbe.

 

 

 

Ramóna a régi önmagát nézve, azt mondja, igaza volt a stábtagoknak, akik mindig azt mondták, hogy ő is olyan, mint a jó bor, jól áll neki a kor. Mától új életet kezd, 32 évesen…

 

#Fókusz#Barátok közt#lékai-kiss ramóna#szentmihályi zsófi#celebhír#rtl

Címlapról ajánljuk