Fókusz

Fejős Éva megmutatta nekünk kislányát

Temesvári CsillaTemesvári Csilla

2017. február 22. 18:15

Azt mondja, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva néhány hete, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Fejős Éva 49 évesen szülte meg első gyermekét. És most az a megtiszteltetés ért minket, hogy megmutatta nekünk újszülött kislányát.

 

 

Éva nem titkolta terhességét, és az őt érő kritikákkal sem foglalkozott különösképpen. Mi a baba megszületése előtt másfél hónappal forgattunk vele. Ragyogóan nézett ki, kora ellenére könnyedén viselte állapotát, és nem volt veszélyeztetett terhes. Elmesélte, hogy évekig próbálkozott, hogy gyermeke lehessen, végül számtalan vizsgálat után végre kiderült, hogy mi akadályozta a fogantatást. Éva akkor a beszélgetést azért vállalta, mert tudja, hogy manapság nagyon sok nő küzd hasonló problémákkal, mint amivel ő… hogy valamiért kicsúszik a gyerekvállalás ideje, és az életkor miatt már nehezen esnek teherbe.

 

 

A kis Linda időben született, a 39-ik héten, császármetszéssel, így volt a legbiztonságosabb, egyrészt az anyuka kora miatt, másrészt a kislány fekvése miatt. Éva szervezetét a műtét nem viselte meg túlságosan, bár, mint mondja, tartott tőle kicsit, de végül minden a legszerencsésebben alakult.

 

#Fókusz#kisbaba#szülés#anyuka

Címlapról ajánljuk