Fókusz

Őrült fotózás a Rapülők tagjaival

Fehér IstvánFehér István

2017. január 19. 18:02

A Rapülők tagjai stylistok segítségével egy igazán meghökkentő időutazáson vettek részt. Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

A Rapülők nevű rap együttest 1992-ben alapított Berkes Gábor, Geszti Péter és Szentmihályi Gábor. 1994-ben, a csúcson feloszlottak, majd 2006-ban, aztán 5 éve a Szigeten, a Gesztiválon zenéltek együtt.

 

 

A régi fellépő ruháikat ma már talán ők is megmosolyogják, pedig akkor igazán menők voltak. Úgy emlékeznek erre, hogy a rap zenekar style volt a legkényelmesebb színpadi viselet.

 

 

Nevetve állapították meg, hogy mindenkinek nagy szerencse, hogy az elmúlt több mint 20 évben nem adták a fejüket zenei és külső átváltozásokra.

 

 

A Rapülők tagjai a februári immár dupla koncerttel térnek vissza. A fiúk azt ígérik, hogy nem így lépnek majd színpadra, ezek a képek és a továbbiak is majd az aréna hatalmas kivetítőjén láthatók viszont.

 

 

A 94-es búcsúkoncertjükről egyébként Rapzaj címmel film is készült, ebben láthatták azt a Rapülők rajongót, aki az egyik búcsúkoncert után dicsekedett azzal, hogy együtt gyorsult Geszti Péterrel a Nyugati pályaudvarnál. Amennyiben magára ismert az a Repülők rajongó, aki a nyugatinál gyorsult Geszti Péterékkel, jelentkezhet nálunk is a fokusz@rtl.hu email címen. 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#rapülők#időutazás#koncert#aréna

Címlapról ajánljuk