Fókusz

Mit kezd a VV 8 győztese a nyereménnyel?

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 18:15

 Vigyázni kell a nagy nyereménnyel járó népszerűséggel! Az sem mindegy, hogy mire költi az ember a 36 milliót, és az sem, hogy kikkel barátkozik...Erről mesél VV Soma, a 8 széria győztese.

VV Soma édesanyja lakásában él bátyjával együtt. Ahonnan nem hiányozhatnak a villabeli-ereklyék sem. Többnyire egész nap pihen, de azt mondja, ez csak átmeneti, nem akarja így tengetni örökké a napjait.

 

 

A nyeremény - melyet havonta részletekben kap majd meg - már úton van hozzá, és nagyjából azt is tudja, hogy mit kezd majd vele. Félre is tesz, és a családjának is szeretne segíteni.

 

 

„ Abban biztos vagyok, hogy fogok venni egy-két felesleges dolgot. Nekem kimaradt a játék konzol az életemből, ezt már meg is rendeltem, tudom meg fogom kapni sokaktól, hogy hülyeségre költöm a nyereményem. Ki akarom cseréltetni ezt a kanapét, szeretnék venni egy lakást, meg szeretném megcsináltatni a jogsit…” – mondta.

Furcsának találja, hogy mennyien gratulálnak és írnak neki. És bizony van olyan, akinek egyértelműen a nyeremény kell. Vagy csak egy része. És persze ilyenkor előkerülnek a rég nem látott ismerősök is.

 

Legjobb barátja pedig még mindig Pumped Gabo, akivel nem csak, hogy együtt edzenek, de egy cikk szerint ő Soma pénzügyi tanácsadója is. Ezen ugyan maga Gabo elcsodálkozott, hiszen, mint mondja, neki is elkélne egy-két jó pénzügyi tanács. Mindenesetre nem fél attól, hogy barátja elherdálja majd a győzelmét.

Mióta Soma kijött a villából, már többször voltak együtt bulizni is. Gabo szerint csajozásban sem kell tanács a most már milliomos fiúnak.

 

 

Egy-két jó tanáccsal a korábbi VV győztesek is ellátták.

 

Na és a kérdés, amire mindenki kíváncsi, hogy mi a helyzet villabeli szerelmével, Evelinnel? Vajon folytatódott-e a románc a falakon kívül is?

 

Mi még nem mernénk kijelenteni, hogy kettejük közt mindennek vége… De szerintünk ők sem… Szóval még visszatérünk rájuk, és persze Soma útját is figyelemmel kísérjük…

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!​

#Fókusz#vv8#soma#pumped gabo

Címlapról ajánljuk