Fókusz

X-Faktor: Nagy pillanatok, ahogy a korábbi nyertesek látták

Fehér IstvánFehér István

2016. december 17. 18:55

Szombat este Önök dönthetik el ki lesz a magyarországi X-Faktor történetének hatodik győztese. Ki sírhat örömében úgy, mint Oláh Gergő, vagy Tóth Andi. Megmutatjuk, hogyan élték meg a győzelem napját azok, akiknek az életét gyökeresen megváltoztatta a műsor. Minden 2010-ben kezdődött, amikor Sebestyén Balázs üvöltötte a levegőbe a nyertes nevét.

Egy nap, egy pillanat, ami eddig öt fiatal életét gyökeresen változtatta meg. Közös bennük, hogy mindannyian arról álmodtak, hogy egyszer végre kitörhetnek a csendből és ezt számukra ez a zenei tehetségkutató hozta meg.

 

 

A magyarországi X-Faktor öt nyertesével elevenítettük fel, hogy mi is történt velük azokon a mindent eldöntő napokon. Milyen emlékeket őriznek a győzelem napjáról és az is kiderült, hogy melyik két énekesnek hozott szerencsét, ugyanaz a pár cipő. Megmutatjuk a Fókusz archívum kincseit is, a későbbi győztesek első nyilatkozatait.

 

 

Vajon folytatódik az elmúlt évek lányos nyerő sorozata, vagy ismét a fiúk húznak be egy x-et! Erről csak Önök dönthetnek szombat este, az elmúlt hétvége eredményeit látva, rendkívül szoros verseny várható, akár néhány szavazaton múlhat az, hogy ki lesz a hatodik győztes, akinek megváltozik az élete az X-Faktor történetének legnagyobb nyereményétől.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#fókusz plusz#X-Faktor#győztesek

Címlapról ajánljuk