Fókusz

Emlékeznek még? 2002-ben indult az első VV!

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 17:46

102 napig tartott, és közel kétmillió embert ültetett le nap mint nap a tv képernyő elé. 2002. szeptember 11-én este szerkesztők, szereplők és műsorvezetők együtt izgultak, hogy mit szólnak majd a nézők a formabontó új műsorötlethez, a Való Világhoz. Stohl Andrással most együtt nézzük végig a Való Világ első szériájának legjobb jeleneteit.

Györgyi a villában ünnepelte a harmincadik születésnapját. A nagyszájú szőke démon később műsorvezetéssel is próbálkozott. Időközben férjhez ment, és most két gyönyörű kisfiú anyukája. Lorenzo négy évvel ezelőtt egy tragikus motorbalesetben hunyt el. Villabéli szerelme, Ági most Londonban él. Párjával és közös gyermekükkel költözött ki Angliába, ahol újságíróként dolgozik. Oki bronzérmes lett a játékban. Azóta boldog párkapcsolatban él. Rengeteg sztárvendég érkezett ebbe a szériába. Padödö, Verebes István, Anettka, de a legnagyobb port Maya Gold kavarta, aki Majkával melegedett össze.

 

 

Bár nem nyerte meg a játékot, Majka futotta be a legnagyobb karriert a médiában. Szabolcsot a Fókusz stábja még a nyereményútjára is elkísérte. Ő azóta nyomozóként dolgozik, és teljesen kizárta a sajtót az életéből.

 

#Fókusz#való világ#stohl andrás#emlékek

Címlapról ajánljuk