Fókusz

A vicckategória jelöltjei szerint bárkiből lehet gömbtulajdonos

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. november 24. 18:00

Egy vadonatúj kategória a 2016-os Cometen. Idén a legjobb humoristákat is díjazzák, akik interjúink alatt sem hazudtolták meg magukat, de azért a női humoristák elfogadásáról és a stand-uposok közti családi összhangról is meséltek nekünk.

Litkai Gergely a Dumaszínház alapítója, akit a magyar stand-up atyjának tekintenek. 2003-ban egy kis kávézóban alapították meg társulatukat. A műfajt meghonosító humoristák nevét aztán pár év alatt az egész ország megismerte.

Kőhalmi Zoltán is már csak mosolyogva idézi fel a kezdeti szárnypróbálgatásokat. Azóta viszont nem csak őt, de Litkai Gergelyt és Hadházi Lászlót is Karinthy-gyűrűvel jutalmazták.

Kiss Ádám már 20 évesen egy egész országnak mesélte poénjait. Népszerűsége hamar az egekbe szökött, így nem is csoda hogy a legjobb social media szereplő kategóriában is jelölt lett.

Kormos Anett pedig már azt meséli, hogy a rengeteg közös fellépés miatt néha már egy különös házasságban érzi magát a kollegákkal, ahol a kölcsönös tisztelet mellett persze néha egymás agyára is mennek.

A pénteki gálán kiderül kinek a viccein szórakoztunk idén a legjobban. A Comet legfontosabb történéseit és kulisszatitkait pedig szombaton a Fókusz Pluszban láthatják.

#Fókusz#comet#humor#stand up#kormos anett#hadházi lászló#kőhalmi zoltán#kiss ádám#litkai gergely

Címlapról ajánljuk