Fókusz

Jolly és Kis Grófo konfliktusa

Újvári MihályÚjvári Mihály

2016. november 16. 18:16

Vihar egy pohár vízben - mondhatnánk elsőre a konfliktusra, ami Jolly és Kis Grófo között feszül. Úgy tűnik az egykor két jó barát több fokozatban távolodott el egymástól. Viszonyuk mára annyira megromlott, semmiben sem közösködnének már a másikkal. Színpadon sem. Jolly pert fontolgat elmaradt jogdíjai miatt.

 

 

Jolly úgy érzi jelentős jogdíjaktól esett el Kis Grófonak köszönhetően és azt állítja, hogy számításai szerint több milliós összegről lehet szó. Kis Grófo azonban nem érzi magát hibásnak szerinte nem az ő kötelessége lejelenteni a jogdíjfizetést elősegítő műsorközlő lapot. Jolly már rutinos a bírósági ügyekben, hisz az utóbbi időben rájárt a rúd. Épp hogy befejeződött szerzői jogi pere, amit a No roxa áj című dala miatt indított kevésbé ismert zenésztársa mert állítólag a mulatós király nem tüntette fel mint a dal szerzőjét.

 

 

Úgy tűnik a két zenész között azért nincsenek kibékíthetetlen ellentétek. Jollyt se rázhatta meg anyagilag annyira a kiesett jogdíj, hisz új klipjében,- amit a Nos gusta pasar című új dalához készült és amit már két millióan tekintettek meg,- egy luxusautó-ból dalolászik. Mindenesetre pert fontolgat elmaradt jogdíjai miatt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#balhé#vita#pénz

Címlapról ajánljuk