Fókusz

Amerikai elnökválasztás - kire voksolnának a magyar celebek?

török rékatörök réka

2016. november 8. 16:25

Végre egy férfi erényekkel megáldott nő és egy nőcsábász férfi- ezt mondja az amerikai elnökjelöltekről Benkő Dániel, aki szerint a legjobb választás mégis csak ő maga lett volna. Eljött a szuperkedd, a világ az Egyesült Államokra figyel, mi pedig görbe tükrön át Pákóval, Aurelióval, Voksán Virággal latolgatjuk az esélyeket.

Kíváncsiak voltunk, hogy mi a magyar hírességek véleménye az amerikai elnökjelöltekről. Aurelio nemrég bevállalta, hogy Trump hajat készítsünk neki. Igaz, akkor még azt se tudta, hogy ki az a Donald Trump. Annyira megtetszett neki Trump frizurája, hogy azóta is így hordja a haját. Sőt, azt is elmondta, hogy szerinte milyen az igazán jó elnök.

 

 

Benkő Dániel szerint a legmegfelelőbb választás nem más, mint ő maga lenne. Pákónak a személyes kedvence mégis Hillary. Hogy miért?

 

 

Voksán Virág az Amerikában szerzett érettségi bizonyítványát mutatja. A lemezlovas szerint egyik jelölt sem jó választás, de Amerikában azt tapasztalta, hogy a celebeket sokkal jobban elfogadják és támogatják, mint itthon.

 

#Fókusz#voksán virág#aurelio#fekete pákó#benkő dániel#rtl#amerikai elnökválasztás#donald trump#hillary clinton

Címlapról ajánljuk