Fókusz

Harrison Ford budapesti kalandjai

Polyák AlexandraPolyák AlexandraZöldi ViktóriaZöldi Viktória

2016. október 17. 17:40

Önök hogyan reagáltak volna, ha egyszer csak Harrison Ford felhívta volna Önöket? A hollywoodi sztár szombaton egy ruhaüzlet tulajdonosát kérte meg telefonon arra, hogy bár már bezárt az üzlete, nyissa ki a kedvéért.

Harrison Ford a magyar minőségre esküszik. Olyannyira, hogy egy magyar divattervező boltját szombaton zárás után kinyittatta, hogy ruhát vásárolhasson. Harrison Ford majd félórát várt három másik férfi társaságában, hogy Anda Emília kinyissa nekik az üzletet. Majd utána egy órán keresztül válogatott a színész. Hogy kinek vásárolt ruhát, azt nem tudni. Valószínűleg feleségének, Calista Flockhartnak.

Lassan mindent tudunk Harrison Ford szokásairól. Például azt, hogy ebben a belvárosi étteremben szokott vacsorázni barátaival.

 

 

Az étterem tulajdonosa Gianni elmondása szerint a hollywoodi szupersztár teljesen váratlanul szokott betoppanni.  Mindenkivel fotózkodik, kedves és laza. Egyetlen extra kívánsága volt nemrég: egy tradicionális olasz ételt szeretett volna enni, ami nem szerepelt az étterem étlapján. Természetesen elkészítették és magyar borral szolgálták fel neki. Így már azt is tudhatjuk, milyen bort szeret.

#Fókusz#harrison ford#sztár#színész#rtl

Címlapról ajánljuk