Fókusz

Volt Happy Gang sztár az X-Faktorban

Hubai AntalHubai Antal

2016. október 15. 20:00

Az X-Faktorban újabb nagy visszatérők produkcióinak lehetünk szemtanúi. Mohaman a kilencvenes években a Happy Ganggel nyolcszázezer lemezt adott el. Tökéletes életet épített fel a popkarrierjével, és ezt tökéletesen el tudta veszíteni. Azt mondja, a drog tette lejtőre.  

 

A 90-es, 2000-es években róluk szólt minden, naponta hallhattuk őket a rádiókból, vagy éppen egy–egy fesztiválon a színpadon, miközben több tíz vagy százezer lemezt adtak el. A hazai zenei élet egykori tündöklő csillagai közül néhányan az X-faktorban próbálnak újra szerencsét. 

 

 

 

Most egy újabb ikonikus énekes érkezik az X-Faktor színpadára. Meggyed Roland vagy, ahogy 1996-tól mindenki ismerte Mohaman a Happy Gang zenekarral berobbant a hazai popéletbe. Coryval és Vitaminnal néhány év alatt Magyarország legnépszerűbb popegyüttesévé váltak. 800 ezer lemezt adtak el.    

Mohaman-nek, ahogy mondja – mindene megvolt. Lakást vett, terepjárót, voltak bróker befektetései. Amerikába utazgatott feleségével, született egy fia is.

A Happy Gang 1999 decemberében feloszlott, Mohaman pedig szólókarrierbe kezdett. Rappel kezdett, több videóklipet is készített, és megalapította saját zenekiadóját is. Rengeteg pénzt ölt a zenébe, közben pedig elfogyott a pénze. 

 

 

 

Azt mondja magáról, hogy a drog rabjává vált, ezért visszavonult és remete életet élt. Sokat járt a természetben, és ott próbált rendbe jönni. Idén tavasszal úgy döntött, új életet kezd. Egy kitalált nyelven kezdett el rappelni, és közel egy tucat videóklipet is készített az új dalokból. 

Hogy most, az X-Faktor színpadán hogyan szerepelt, és még milyen korábbról ismert énekesek jelentek meg a zsűri előtt, kiderül a műsorból!

 

#Fókusz#fókusz plusz#X-Faktor#mohaman#válogató#happy gang

Címlapról ajánljuk