Fókusz

Kicsi Óriások: Felrobbant a stúdió, amikor kihirdették a győztest!

Ásványi EszterÁsványi Eszter

2016. október 14. 17:30

Nagy volt az öröm a Kicsi Óriások stúdiójában, vasárnap este. Viki, Lara, Dorina és Ricsi, azaz a Fenegyerekek csapata, Oláh Gergő vezényletével megnyerte a csapatversenyt, ezzel ők lettek a legnagyobb Kicsi Óriások.

Úgy tűnik, Gergőben egy jós veszett el, vagy csak egyszerűen szerencsés – amit kíván, teljesül. Saját X-Faktor győzelme után, most csapatát is sikerre vitte. Mindezt pedig régi mentora, Geszti Péter egy kis gombóccal a torkán nézte végig. A Fenegyerekek és a Lázadók csapatában az izgalom a tetőfokára hágott. A színfalak mögött felfokozott hangulatban várták, hogy színpadra lépjenek, Dorina még a mikrofonunkat is megszerezte… A vasárnapi megmérettetésen a versenyzőket nem csak kapitányaik, hanem tanáraik is segítették. Meglepő módon, ők maguk jobban izgultak, mint a gyerekek.

 

 

A Fenegyerekek álma már teljesült, de még nincs vége a versenynek. Mind az öt csapat újra színpadra áll, hiszen egyéni győzteseket hirdetnek. Most vasárnap, a végső fináléban kiderül, hogy ki lesz a Kicsi Óriások legjobb énekese, táncospárja és kis tehetsége!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

#Fókusz#kicsi óriások#rtl#finálé#oláh gergő#fenegyerekek

Címlapról ajánljuk