Fókusz

VV Anett: Eljegyezték, pedig azt hitte, párja nem akar megházasodni

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2016. augusztus 10. 19:00

A Való Világ harmadik szériájából megismert Béres Anettet hosszas szerelmi kudarcok után végre eljegyezték. Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy a nem túl szégyenlős szőkeséget megismerhette a nagyközönség. De vajon mi a helyzet a többi VV szereplővel, kik házasodtak meg, és milyen sikerrel?

A 15 éve tetováló Elvis a leghűségesebb, ugyanis akkori barátnője, az akkor háromszoros ifjúsági Európa-bajnok pingpongos még most is vele van, csak immár a feleségeként, és szőkén, nem pedig feketén, mint akkor.  

 

 

 

 

Szintén a Való Világ 2-ből ismert Péterrel,  -aki a villában a vörös démonba, Sziszibe habarodott bele, és bronzérmesként búcsúzott a játékból- most egy crossfit edzésen találkoztunk.

 

 

 

Péter is megházasodott, ráadásul 8 hónap után. Azóta elvált, ezért már nem szándékozik beleugrani felelőtlen párkapcsolatokba.

 

 

 

A Való Világ 3 chippendale-fiúja, Tommyboy a villában Pandorával szűrte össze a levet, kint pedig felnőttfilmes barátnőjét vette feleségül. Az esküvőn a Fókusz is forgatott.  

 

 

 

Augusztus 28-án indul a ValóVilág powered by Big Brother. Az RTL Klub legújabb realityjéhez, persze az egykori villalakók is adtak pár tanácsot.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#vv anett#való világ#béres anett#eljegyzés#vv péter#vv sziszi#vv elvis#tommyboy#való világ powered by big brother#rtl

Címlapról ajánljuk