Fókusz

8000 rész óta Barátok közt!

Fehér IstvánFehér István

2016. július 20. 19:05

Megmutatjuk, hogyan készül az ország első számú sorozata! 1998. október 26-án indult hódító útjára a Barátok közt című napi sorozat az RTL Klub képernyőjén. Sok olyan fiatal néző van, akik akkor született, amikor a sorozat indult, ma pedig már el is ballagtak a középiskolából. Ahogy a nézőkkel, úgy a sorozat szereplőivel és az őket alakító színészekkel is rengeteg mindent történt.

 

 

A kezdő színész csapatból négyen ma is részesei a történetnek, Szőke Zoltán, Tihanyi Tóth Csaba, Várkonyi András és Varga Izabella, aki eddig nem látott kulisszatitkokat árult el a Fókusznak és megmutatjuk azt is, hol készül el végleges formájában a sorozat, amit végül a nézők estéről estére látnak.

 

 

A sorozaton nap mint nap több, mint 110 ember dolgozik, több ezer színészt láthattunk kisebb nagyobb szerepben a 8000 részben. A forgatásokhoz több mint 20 kiló púdert és 5 kiló rúzst használtak el, az írók pedig több mint 210 ezer oldalt írtak tele a fordulatos történetekkel.

 

 

A barátok közt a maga 18 évével a leghosszabb ideje látható magyar sorozat, amire az RTL Klub is igazán büszke. Csütörtök este láthatják a 8000. részt, ami rendhagyóra sikerült, azért is, mert az összes szereplőt egy különleges helyszínen látunk majd.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#Barátok közt#8000#rész#epizód#történet#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk