Fókusz

A hálafestőknek is szükségük lehet segítségre

Lukács GabriellaLukács Gabriella

2016. május 27. 17:50

Hálából festette ki a kistarcsai kórház gyerekosztályát az apuka, aki hálapénz helyett saját munkájával viszonozta, hogy meggyógyították a kislányát egész mozgalmat indított el. Lakatos Norberthez egyetemisták, munkahelyi közösségek csatlakoztak. Az omladozó falú kórházak persze, hogy örömmel fogadják a gyors és ingyen munkát. Csakhogy miközben Norbert teljes szívvel és szakértelemmel másoknak segít, és látja, hogy értelme van a munkájuknak, az ő fizetése, bevétele nemhogy több nem lesz, de bizony szorosra kell húznia a nadrágszíjat.

 

 

Lakatos Norbi büszkén vezette végig a Fókusz stábját a Péterfy Kórház Neurológiai Osztályán, legutóbb itt hozott rendbe és festett ki két szobát újonnan alakult csapatával. Azóta, hogy ismertté vált kezdeményezése, egyre több helyen tartanak rá igényt. Támogatója is akad már akciójának, Forgács Balázs például a festékeket biztosítja.

 

 

Norbinak és Balázsnak hála ma már kis manufaktúrává avanzsálódott a hálafestő csapat, diákok, karitászosok és munkahelyi közösségek együtt küzdenek a nemes célokért. A hálafestőnek bőven akadna még munkája, de sajnos a helyzete nem engedi meg, hogy nagyobb volumenűeket is bevállaljon. Norbi ettől függetlenül próbálja megoldani a nehézségeket, és a csapat még mindig várja azoknak a kórházaknak a jelentkezését, ahol szükség lehet segítségre!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#mozgalom#segítség#kórházak#gesztus#lakatos norbert

Címlapról ajánljuk