Fókusz

A világ legboldogabb apukája: Istenes Bence születésnapjára kapta kisfiát

Fehér IstvánFehér István

2016. május 13. 17:40

Istenes Bence életének legfontosabb óráiról mesél, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Egy héttel az után, hogy megszületett a kisfia, most már kezdi elhinni, hogy tényleg apuka lett és lassan kialakul a hétköznapjaik ritmusa.

A szülés előtti hónapokban Bencének és párjának, Csobot Adélnak a legnagyobb fejtörést közös gyerekük nevének kiválasztása jelentette, szép és ritka fiúnevet szerettek volna. Az utolsó néhány hétben Bence már állandó készenlétben volt, hogy ha Adél hívja, hogy megindultak a fájások, bárhol is van, azonnal indulni tudjon. Végül pont annak a napnak a hajnalán indultak meg az ötperces fájások, amikorra ki volt írva a szülés és jókedvűen indultak a kórházba.

Bence a szülőszobában végig barátnője mellett volt, azt meséli, többször is elérzékenyült, a meghatottságtól és az aggódástól. A kisfiú 3250 grammal 50 centisen jött világra, az azt követő perceket Bence felvette kamerával, hogy Adél is lássa, mi történt a kicsivel. Ezzel az internetre feltöltött képpel tudatta a nagyvilággal, hogy megérkezett a kis trónörökös, amit több mint 1millióan láttak és több ezren kommentáltak.

Bencének tegnap volt a 29. születésnapja, amire szebb ajándékot nem is kaphatott volna.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#istenes bence#apuka#csobot adél#baba#kisfiú#rtl

Címlapról ajánljuk