Fókusz

Farm Vivien próbálja lefőzni VV Danit

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2016. április 22. 17:30

Istenes Bencét emlékezetesen "Bencuskázta" le egy lány a Vigyél el című műsorban. Akkor picit zavarba is jött a műsorvezető, de ezúttal a konyhában nemes bosszút állt. Nem nagyon hagyta főzni Vivient. Pedig a fiatal hölgy mindent be vagyis kidobott, hogy elterelje Bence és versenytársai figyelmét. A többiek nem is hagyták szó nélkül a kerekded idomokat.

 

 

A csütörtöki Hagyjál főzni játékában Horváth Vivien és édesanyja diadalmaskodott mellbedobással a Fazekas családdal szemben, akik 200 ezer forinttal távoztak a játékból, annak ellenére, hogy úgy érezték, ők jutnak tovább. Úgy tűnik viszont, hogy a lány praktikája működött jobban, amire már a műsorvezető, Istenes Bence is felhívta a figyelmet.

 


Horváth Vivient a Vigyél el című párkereső műsorból és most már a Farmból is ismerhetjük. Ahol nemrég búcsút intett a nomád életmódnak és a teheneknek. Édesanyja és ő teljesen ellentétes személyiségek, és nemcsak a szereplés tekintetében. Fanninak,majd Zsu-nak csapta a szelet? Ő és édesanyja lesznek a pénteki adásban Viviék ellenfelei.

 

 

Annyit elárulhatunk, hogy Vivinek túl kell majd magát tennie máj-undorán. Hogy sikerül-e neki, vagy Daniék veszik át az irányítást, kiderül a Hagyjál főzni-ből, 20.30-kor az RTL II-n.

#Fókusz#hagyjál főzni#vigyél el#konyha

Címlapról ajánljuk