Fókusz

Újabb Farm játékos adta fel a küzdelmet

Hubai AntalHubai Antal

2016. március 31. 17:43

Az az igazság, hogy kicsit elszámolták magukat a Farm játékosai, és túl hamar megették a rájuk bízott ennivalót. Márk szerdán, főleg az éhség miatt feladta a versenyt. Ő már a második, aki nem bírja tovább. Könnyen lehet, hogy a Farm lesz a legnehezebb magyar valóságshow.

 

Vajon a magyar televíziózás történetének legnehezebb valóságshowja lett a Farm vagy csak eltaktikázták magukat már az elején? A 14 lakó szalonnát, kolbászt, zsírt, zöldségeket, szárazbabot és egyéb alapanyagokat kapott, csak a legtöbb élelmiszert már az első napokban felélték. Nem vették komolyan, hogy ez mekkora nélkülözéshez vezethet. A feladást először múlt héten Tina kezdte, aki 9 hetes terhesen mindössze három napig bírta a nomád életformát.
 
 

Kicsit furcsa hozzáállással vágott neki a 21 éves modell, Márk a múlt századi paraszt realitynek. 11 nap után ő sem bírta tovább. A Farm csütörtök este beköltöző legújabb lakója a 26 éves testépítő, Gábor lesz. A Mezőkövesd melletti 2000 fős településen, Szihalmon élő burkoló nagy álma válik valóra, hogy a televízióban is bemutathatja magát.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#Farm#valóságshow#nehéz#vidék#élet#kihívás#éhezés#megpróbáltatás

Címlapról ajánljuk