Fókusz

Nyaralása alatt sem kopott ki a címlapokról

Czakó JózsefCzakó József

2016. március 30. 18:35

Akár több ezer embert is vendégül láthat egyszerre az, aki megveszi Lagzi Lajcsi birtokát. Az ugyanis nagyobb, mint a Margitsziget. Otthona eladásáról is beszélt nekünk a zenész, nyaralásáról hazatérve. Lajcsi szerint hiába pihentek a karibi szigetvilágban, és hiába telt el két hónap mióta kijött az előzetes letartóztatásból, gyerekei még mindig nem tudták feldolgozni, ami vele történt.

 

Galambos Lajos a mexikói nyaralása alatt sem kopott ki a címlapokról, pedig már jól esne neki, ha másról is írnának, nem csak a vele szemben folyó nyomozásról. Mexikói visszatérése után az első interjút a Fókusznak adta. Január 24-én engedték ki, és az elmúlt két hónapban sokat utazott. Járt Bécsben, voltak síelni Ausztriában, fiával zarándokúton Milánóban és most családi nyaraláson az Egyesült Államokban és Mexikóban. De ezek az utazások nem valamiféle emigrálást készítettek elő, bár többen is jelezték, hogy szívesen befogadnák. Nincs oka arra, hogy elmenjen, hiszen jól érzi magát Magyarországon. Vannak ugyanakkor dolgok, amelyektől megválna, mint pl. a boldogasszonypusztai birtok.
 
 

Az is megjelent a lapokban, hogy Galambos Lajosék visszaperlik a gázszolgáltatótól azt az 5 millió forintos kötbért, amelyet a gáz újraindításáért kértek tőlük a tatai lakóparkban. Lajcsi most már nem ezzel szeretne szerepelni a médiában, bár megérti, hogy közismert emberként elsősorban ez érdekli most vele kapcsolatban az embereket. A nyomozás határideje április 14-e, amennyiben a határidőt nem hosszabbítják meg.

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#lagzi lajcsi#birtok#nyomozás#trauma#gyerekek#Külföld

Címlapról ajánljuk