Fókusz

Nincs megállás: Pásztor Anna két babával is pörög!

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2016. február 25. 18:00

Vadóc énekesnő, aki még terhessége utolsó hónapjaiban is koncertezett kicsit több mint 2 éve, amikor még első gyermeke, Benji a pocakjában volt.  És nem volt ez másképp most sem, második kisbabája,Zoé születésekor. A végsőkig énekelt.  De az Anna and the Barbies frontemberénél, Pásztor Annánál inkább az lett volna furcsa, ha ez nem így lett volna.

A 43 éves énekesnő már Benjit is mindenhova magával vitte, gitároztak, zongoráztak, sőt együtt gyúrtak. A kis Zoé baba még nincs egy hónapos, de a pörgésből neki is kijut, mindjárt élőben is megcsodálhatjuk. Előbb viszont lássuk, hogyan áll a felkészüléssel a banda ugyanis most először próbálnak együtt a szülés óta, hiszen nincs megállás.



Interjú közben befut a csipet-csapat, itt van Benji és a legkisebb gyerkőc is, akit hatalmas érdeklődés övez. Aztán felkerül a baba-hordozó: anya és kicsinyei együtt dobolnak, bár Zoé csak egyelőre hallgatja, Benji eléggé jártas már benne.



A két gyerek közt azért van különbség.  Annak ellenére, hogy ugyanolyan szabadon neveli mindkettőt. Anna már elkezdte a testedzést is, bár még csak óvatosan.  Ezekről persze kisbabája sem hiányozhat. Közben pedig már azon morfondírozik, hogy hogyan is mennek majd mindannyian a fellépésekre és a turnékra.



 
#Fókusz#pásztor anna#anna and the barbies#énekesnő

Címlapról ajánljuk