Fókusz

Fókusz toplista: 2015-ben ezekre kattintottak a legtöbben

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2016. január 4. 18:05

Hogy mi a közös Zimány Lindában, Győzikében és Damu Rolandban? Nem, most nem az év botrányai lesz a téma. Megnéztük, melyik Fókusz riportra kattintottak a legtöbben 2015-ben: Győzike kertjétől Kedves Ferencig, Sebestyén Balázs kisfiától Damu Roland bosszújáig.

Tizedik helyre egy olyan riport került, mely egy illegális éjszakai gyorsulási versenyről szólt. A résztvevők közel 200 km/h-val száguldoztak Budapest utcáin. Listánk következő helyén Noel végzett, Sebestyén Balázs kisfia, aki szó szerint bemosolyogta magát a kilencedik helyre.

Győzike lányait sokáig nem lehetett TV képernyőn látni. Talán ez lehetett az oka annak, hogy sokan kattintottak idén rájuk, na meg az, hogy édesapjuk, ha csak a kertjét mutatja meg, már akkor is kiakad a számlálónk.



Zimány Linda és Kedves Ferenc bejelentése duplán is szerepel top tízes listánkon. Egy másik szerelmi történetre, Tóth Gabi és Trap Kapitány kapcsolatára is sokan voltak kíváncsiak. Akárcsak Damu Roland börtön utáni első interjújára.

Rékasi Károly balesete
és egy exkluzív interjú a meggyilkolt lány, Nancy édesanyjával is bekerült az öt legnézettebb riport közé, első helyen pedig a már említett Győzike kertje szerepel.
 
 
#Fókusz#legnézettebb#Toplista#kattintás#sebestyén balázs#győzike#damu roland#rékasi károly#baleset#tóth gabi#zimány linda#kedves ferenc#polyák alexandra

Címlapról ajánljuk