Fókusz

Velük találkozhat a holnapi Got Talent döntőjében!

Hubai AntalHubai Antal

2015. december 11. 16:00

Emlékeznek még rá, három héttel ezelőtt egy 25 éves lány ritmikus gimnasztikával ötvözve dobálta az üvegeket a levegőbe és mindig mindent elkapott a Hungary’s Got Talent válogatásán?

A zsűritagoknak annyira tetszett a produkció, hogy Buda Julit az élő adásba repítették.



Juli 5 éve kezdte el tanulni a show-val fűszerezett koktélkészítést, a flair bartenderinget. A videómegosztó oldalakon több tucat videót lehet találni azokról a versenyekről, ahol elindult világszerte. Produkcióját mindenhol hatalmas taps fogadja, mivel egyedülálló a világon. A 25 éves lányt egy argentin testvérpár látogatja meg. Christian és Rodrigo Delpech az akrobatikus bartendering két legismertebb alakja a világon. Christian 19-szeres, Rodrigo pedig 17-szeres világbajnok.

A fiúk egy rövid bemutatót is tartottak a Fókusz nézőinek, majd újabb trükkökre tanították meg Julit. atmo 10:52- Christian még egy koktélparadicsomot is fel tud tűzni egy fogpiszkálóra a szájában elsőre. Néhány próbálkozás után, ez összejött Julinak is. Juli mellett visszatérnek holnap este a Got Talent színpadára a saját bevallásuk szerint is kicsit flúgos Fekete ikrek, Adrienn és Melinda is.

A Fricska nevű táncegyüttesnek májusban nem sikerült bejutnia a Britain’s Got Talent élő show-jába, most a magyarban szeretnék kiköszörülni a csorbát. Az utolsó középdöntőben ismét színpadra áll a két aranygombos, a Bandart és a válogatáson musicalt éneklő Milák Mózes is. És ott lesz hegedűjével és aranytorkával Bangó Adrienne, valamint a rúdtáncos édesanya Niki és három táncos csapat is.
 
#Fókusz#buda julianna#hgt#élő adás#döntő#fricska

Címlapról ajánljuk