Fókusz

Ki a legcsinosabb az Éjjel-Nappal Budapest lányai közül?

Süle LászlóSüle László

2015. október 13. 15:34

Azt már a sorozat 2013-as indulásakor is láthattuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest hemzseg a jó nőktől. Így már a legjobb tíz csaj toplistáját is rendkívül nehéz volt összeállítani – a legszebb szereplő kiválasztására pedig mi nem is vállalkozunk – ezt inkább döntsék el Önök, a weboldalunkon mindenki kedvére szemezgethet a csinos hölgyek közül.

Itt van mindjárt Anikó, aki ugyan már nem szerepel a sorozatban, de úgy gondolom, mindenkinek ismerős. Pláne a róla készült szexi fotózás miatt. A szexi Zsófit sem láthatjuk már Éjjel-Nappal, de feledni őt sem könnyű.  Róla is rendkívül szép művészfotók készültek, melyeken semmi sem takarta buja idomait. A harmadik nagyágyú Alexa, az egzotikus szépség, aki nemrég egy videóklipben is nagyon domborított. Alexának persze folyamatosan vannak riválisai. Mindjárt itt van Bécy lánya, a szupercsinos Evelin, akinek egyrészt nagyon szép szeme van, másrészt meg sok irigye. Aki a vékonyabb lányokra bukik, annak Joe egykori menyasszonya, Barbi az etalon. Akinek meg a bűbájos arcú fiatalok tetszenek, ott van Bori, Hanna barátnője. Karola egy teljesen más típusú szépség: dögös, tetovált rocker csaj.

A top 10-es listán egyébként olyan korábbi és jelenleg is szereplő éjjel-nappalos lányok kaptak még helyet, mint Dorina, Miri és Maja – és akkor még nem is beszéltünk Hannáról vagy Fanniról. A legszebb lányra egy hétig lehet szavazni, döntsenek Önök!
 

#Fókusz#top 10#Éjjel-Nappal Budapest#szereplő#szépség#anikó#alexa#evelin#miri#barbi

Címlapról ajánljuk