Fókusz

Bulibirodalom: a TomorrowWorld már Amerikába is beköltözött

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2015. október 10. 20:00

A Fókusz stábja már járt idén Brazíliában és Belgiumban is a Tomorrowland nevű gigabulin, most viszont ismét egyedüli magyar stábként elmehettünk az amerikai fesztiválra is.

Mindjárt megmutatjuk, milyen luxusházakban laktak a fesztiválozók, hogyan buliznak kint a magyarok, és részleteket láthatnak Hardwell, Tiesto, Afrojack, Martin Garrix és a kosaras szupersztárból lemezlovassá lett Shaquille O’Neal szettjéből! Két sztárdj pedig exkluzív interjút adott nekünk!

Jöjjön a tengerentúli őrület, a Tomorrowworld! A legnépszerűbb elektronikus zenei fesztivált idén már harmadszor rendezték meg Georgia államban, Atlantától délnyugatra, Chattahooche Hills nevű településtől nem messze. Naponta 60 ezren özönlik el a fesztivál területét, több mint fele a partizóknak a Dreamville, azaz az Álomfalva nevű kempingben lakik. Nemcsak amerikaiak, hanem sok külföldi is ide utazott a nem mindennapi élményért, több mint 70 országból. Van külön részlege az íreknek, a dánoknak, és a németeknek is. Lehet saját sátorban aludni, de vannak előre felállított lakhelyek, és luxuskabinokban is éjszakázhat az, aki az átlagnál többet fizet. Egy ilyenbe mi is benéztünk.
 

 
#Fókusz#fesztivál#amerika#zene#buli

Címlapról ajánljuk