Fókusz

Kortalan szépség: a divatvilágban újra minden figyelem a 40 felettieké!

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2015. október 8. 17:00

Az érett az új plus size! A divatházak mindig próbálnak valami újat kitalálni. Néhány éve még a teltkarcsú modellek hódítottak, most a 40 feletti hölgyek lettek trendik. Felső korhatár nincs. Elképesztő, de az egyik legidősebb világhírű topmodell 87 éves.

Rábaközi Andreát a legtöbben Geszti Péter egykori bandájának a klipjéből ismeri. A modell 25 éves volt, amikor a Rapülőkkel szexin azt dúdolta, hogy I love you.  Most, 48 évesen épp egy ruhapróbára érkezik. Lesz egy fotózása, ő a mai napig aktívan dolgozik. Két tizenéves fia van. Azt mondja, mindent a géneknek köszönhet, nem sportol semmit. Büszkén vállalja a korát, és azt, hogy sosem nő fel. Lélekben mindig egy örök tornacipős fiatal marad.

A 45 éves Naomi Campbell is örök fiatal. Ő a divatvilág rocksztárja, mindig valamivel megbotránkoztatja a közönséget. Most épp újabb meztelen fotóival. De a negyven feletti aktív modellek táborát erősíti még Cindy Crawford, Eva Herzigova és Claudia Schiffer is.

Nádor Adrienn 40 éves koráig főállásban modellkedett. Bejárta a fél világot. Aztán megszületett a kisfia, és azt gondolta, nem lesz esélye visszatérni a szakmába. Nem így lett.
#Fókusz#modell#szépség#rábaközi andrea#cindy crawford#naomi campbell#polyák alexandra

Címlapról ajánljuk