Fókusz

Cukiságveszély! Nézegessen anyatejtől megrészegült celebbabákat!

Hollósi SzandraHollósi Szandra

2015. szeptember 3. 14:59

Új őrület terjed a kismamák között a közösségi oldalakon és képmegosztó portálokon. Ez pedig nem más mint a ,milkdrunk”, ami az anyatejtől megrészegült, jóllakott kisbabák fotóira utal. Nincs is annál cukibb, mikor pár csepp tej még ott csillog a pici arcán, mikor elalszik a szoptatás után, vagy mikor hatalmas kaján vigyor ül az arcára alvás közben, annyira jól esett neki az étel.

A 2010-es Miss Earth Hungary cím egykori birtokosa Kaló Jennifer kisfia Áron most hat hónapos. A modell négy hónapos koráig szoptatta, de ez is elég idő volt a művészi képek elkészítéséhez.











Áron többször is elaludt etetés közben. Volt, hogy tíz perc után, és olyan is előfordult, hogy még a pelenka cserére sem ébredt föl.



Jennifer szerint egyébként kisfia, amióta nem eszik anyatejet, azóta is ugyanolyan jól alszik.



Az Egészségügyi Világszervezet szerint kizárólag anyatejjel 6 hónapig érdemes szoptatni. Ez a fajta táplálás a kismamának is jót tesz, hiszen különféle megbetegedések ellen, mint például egyes mellrák fajták, szív és érrendszeri betegségek ellen is védelmet nyújt. És persze a babának is ez a legkedvezőbb.

Polgár Kriszta első fiát, Olivért egy éves koráig szoptatta. Ez állandóan meghozta a szundit.



Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalára egyébként még nem tett ki ilyen fotót róluk, mert azt gondolja, hogy nem mindenkinek tetszene. Saját magáról szoptatósat sem posztolna, mert azt is intim dolognak tartja. Ő itt a kisebbik fia, Vincent:



Ezzel a 2010-es egykori Miss World Hungary Dobó Ági is egyetért. Anyatej-ittas képet viszont ő szívesen osztott meg Beniről annak idején.









Ő 7 hónapig szoptatott, és kisfia folyton folyvást elaludt mindeközben. Így volt, hogy az etetés órákig is eltartott.

Ezekre a szépséges álomba szenderülő babákra pedig mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem édesek. Ezek után már csak egy dolog következhet: cuki, anyatej után beájult kisállatok… 



A Fókuszban megszólalt Polgár Kriszta, Káló Jennifer és Dobó Ági is, a riportot itt nézheti meg:
 
#Fókusz#közösségi oldal#őrület#kisbaba#szoptatás#kaló jennifer#polgár kriszta#dobó ági

Címlapról ajánljuk