Fókusz

Klónok háborúja: győzzön a szebbik!

Kilyén TamásKilyén Tamás

2015. augusztus 25. 18:30

Ercsiben a 15. Ikerszépségversenyen mintha mindenkit klónoztak volna és csak kapkodtuk a fejünket a hasonmások között. Megnéztük azt is, hogy mit szólnak hozzá az emberek, ha váratlanul felbukkan egy rejtélyes ikertesó.

Sokszor még a szülőknek is nehéz különbséget tenni, ha kettő vagy három, ránézésre ugyanolyan kisgyerek szaladgál otthon. Mivel az ikrek génállománya megegyezik, ezért sok szakértő szerint ízlésük és gondolkodásuk is közel áll egymáshoz. Ezt persze ők cáfolják, és azt mondják, hiába öltöznek akár össze, két teljesen különböző személyről van szó.

Az ikreket egy misztikus kapocs is összeköti. Az Ikerszépségversenyen emiatt a zsűri nem csak a külső megjelenést és a hasonlóságot értékelte, hanem hogy mennyire mozognak és működnek együtt a testvérek a színpadon. A verseny házigazdái a Bíró lányok voltak, akiket már nálunk is láthattak többször. A tinédzser lányokból azóta külföldön is sikeres modellpáros lett.

Az újdonsült királynőket aztán arra kértük, egy kicsit vicceljék meg a járókelőket. A feladat annyi volt, hogy egyikük kezdjen el beszélgetni egy találomra kiválasztott fiúval,  és amikor váratlanul megjelenik a másik, játssza el, hogy a jövőből jött, hogy megvédje testvérét a sráctól. A legtöbben értetlenül tovább ballagtak, de volt, akinek földbe gyökerezett a lába vagy hosszú percekig nevetett az affér után.

A szakemberek szerint mindenkinek létezik egy tökéletes alteregója valahol a világban, ezért ne lepődjünk meg, ha egyszer szembe sétál velünk az utcán.
 
#Fókusz#szépségverseny#ercsi#iker#gének

Címlapról ajánljuk