Fókusz

Ismét egy magyar tánccsapatért rajong a világ

Forgó ViktorForgó Viktor

2015. június 16. 14:42

A Freelusion előadása több millió amerikait ejtett ámulatba a világ legnépszerűbb tehetségkutatójának tengerentúli változatában. A 3 dimenziós vetítést tánccal ötvöző produkció el is érte a várt hatást, a Los Angeles-i Kodak színház közönsége ugyanis szó szerint megőrült értük. Forgó Viktor riportja.

Nem véletlenül, hiszen elképesztően látványos show-t hoztak össze. Ráadásul erre a versenyre még számukra is új technikával készültek, amelyet idáig csak egyszer próbáltak ki.

Nem a Freelusion az első magyar csapat, aki sikereket ér el külföldi tehetségkutatóban. Egy hónappal ezelőtt például a villámlábú Fricska néptáncegyüttesnek tapsolt fél Anglia, 2013-ban pedig az Attraction árnyékszínház nyerte meg a Britian’s Got Talentet, akik azóta már bejárták a fél világot. A brit tehetségkutatón a Freelusion is megfordult már korábban, akkor a legjobb 45 közé jutottak, de ott aztán búcsúzniuk kellett.  

Úgy tűnik, idén ennél nagyobb siker lehet belőle, hiszen már egy adás után a világ minden tájáról érdeklődnek irántuk. Sőt, versenytársaik rajongását is sikerült kivívniuk.
#Fókusz#freelusion#siker#animáció#grafika#koreográfia#papp timi#forgó viktor

Címlapról ajánljuk