Fókusz

Szerelem és csillogás a 8. élő show-n

Kilyén TamásKilyén Tamás

2014. december 8. 14:42

Öltöny felső, fényes lépő volt a hétvégi divat az X-Faktor 8. élő show-ján. A versenyzők lágy jazz és swing dalokkal készültek, úgyhogy mindenki elővette a ballagási öltönyét és megidézték a 20-as,30-as évek nagypolgári világát.

Amíg Bencéék keményen készülnek, mi a jazz este apropóján egy kvízjátékkal leptük meg az énekeseket. Három jazz legenda fényképet kellet felismerniük. A bulvársajtó egész héten a Spoon magánéletével volt tele. Marcit a versenyből korábban kiesett Jakab-Péter Izabellával, Mikit pedig a világhírű modell, Palvin Barbival boronálták össze. Itt volt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba és meg tudni, mi van Marci és Bella között.

Tóth Andi és a Tha Sudras duettjénél kirobbantak a stúdió energiamérő műszerei. Andi szülei minden héten több száz kilométert utaznak Nagyváradról, hogy a helyszínen szurkolhassanak a 15 éves lánynak, akit szerintük nem kell félteni a hírnévtől.

Andiért valóban nem kellett sokáig aggódni, hiszen most is párbaj nélkül jutott tovább. Ezúttal a nézők Benjit és a Spoont találták a leggyengébbnek így ők tovább izgulhattak a színfalak mögött.
Benji ennél Benjisebb nem is lehetett volna, így a mentorok őt jutatták tovább. A Spoon könnyes szemekkel búcsúzott.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

 
#Fókusz#spoon#szerelem

Címlapról ajánljuk