Fókusz

Örömkönnyek és dráma a Mentorok házában

Hubai AntalHubai Antal

2014. október 13. 14:49

A Tábor után idén a mentorok háza is tartogatott meglepetéseket. A Fókusz pedig ott volt mind a négy helyszínen. Lássuk mi történt az eredményhirdetések után. 
 

GWENDOLIN: „Ez egy plusz lehetőség nekünk”

BENJI: „Még nem ülhetek nyugodtan”

ROSEWOOD: „Bizalmat keltett bennünk”

KRISZTIÁN: „Örülök is, meg nem is”

Lélegzetvisszafojtva vártuk, vajon Alföldi Róbert megrendezi-e Tihanyban a három Richárdot. Megtette, és gondoljuk ezzel jó nagy fejtörést okozhatott a műsor készítőinek. Hogy hogyan különböztetik meg őket a szavazásnál, azt szombatig még ki kell találni.   

Gabi egy romkocsmában várta a csapatokat a Belvárosban. Ő a földönkívüli Tha Shudrassal, a nemzetközi Pálinka Republikkal és az egyenpólós fiúkkal, a Spoonnal dolgozik majd ősszel.   

A csikidám királyának újra lányok közül kellett választania. Most viszont nem gidákat, hanem X-Faktor győztest keres. Erre Andinak, Jenifernek és Izabellának lehet esélye.

Little G-t végre az X-Faktorban is hallottuk blues játszani. Aztán Julit, Jonathánt és Zsófit vitte be magával az élő showba. 

A bejutásért való küzdelem pedig még nem mindenkinek ért végett. Krisztián, Gwendolin, a Rosewood és Benji közül valakinek idén biztosan szerencsét hoz a 13-as szám.

 
#Fókusz#mentorház#X-Faktor#szikora róbert#tóth gabi#alföldi róbert#little g

Címlapról ajánljuk