Fókusz

Flúgos figurák az X-Faktor színpadán

Hubai AntalHubai Antal

2014. szeptember 23. 14:44

A gézzel betekert fejű csávó, aki csak hörögni tud: Ferencz bemutatkozásától jókedvre derültek a mentorok. Őt követte Roland, a pápasalamoni haknizenész, majd a Dreamers, akik csak álmodozhatnak arról, hogy valaha is bejutnak az élő adásba.

Ferencz a dalt is hörögve kezdte el énekelni. Szikora Robi kínjában végül leesett a székéről a többiek pedig a könnyeiket törölték. Ferenczről számtalan videó kering az interneten. Ismert slágereket dolgozott, vagyis inkább hörgött fel és volt már két szuperkoncertje is, de hallhatták már őt énekelni Strasbourgban is.    

A közönség csápolt, sikongatott, a mentorok pedig nem tudták eldönteni, hogy sírjanak, vagy nevessenek. Roland, a pápasalamoni haknizenész igazi híresség volt eddig is a településen, de amióta szerepelt az X-Faktorban, azóta mindenki dagad a büszkeségtől. Roland bármikor és bárhol képes úgy tenni, mintha több száz fős közönség előtt énekelne. Végül annyira behergelte a mentorokat, hogy hárman is igent mondtak neki és bejutott a Táborba.

Dreamers, azaz álmodozók néven indultak, de arról tényleg csak álmodoztak, hogy jó a hangjuk. Sőt, a mentorok rémálmaikban sem szeretnék viszont látni László és Rita fellépését. A dal végén síri csend lett a stúdióban.
 
Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 

#Fókusz#tehetség#X-Faktor

Címlapról ajánljuk