Fókusz

2010: A botrányok és szenzációk éve videókkal

rtl.hurtl.hu

2011. január 1. 12:14

Daróczi Dávid halála, Stohl András balesete, Kovács Lázár magánéleti válsága, és biztosnak hitt kapcsolatok váratlan szétrobbanása. Mindig van egy megdöbbentő, tragikus, vagy éppen vicces történet, így volt ez 2010-ben is.

JANUÁR:

Még alig tértünk magunkhoz a XXI. század első évtizedét lezáró szilveszter mámorából, máris egy súlyos hegymászóbaleset sokkolta a kedélyeket. A Himaláját is megjárt Erőss Zsoltot és társait a Magas-Tátrában sodorta el egy lavina. De az igazi sokk akkor következett, amikor a kórházban Zsolt úgy döntött: ne mentsék meg, vágják le a sérült jobb lábát,
mert csak így tudja folytatni a mászást.

Egy másik klinikán közben Vásáry Andrét hajbeültetésre
kísértük el. Vajon André, álmaiban milyen sörényt képzelt el magának?

Ha nem is kiemelkedő eseménye, de mindenképpen színfoltja volt az év első hónapjának, amikor Benkő Dániel legeredetibb feleségjelöltje ledobta magáról a ruhát
és a gátlásokat. Egymilliót érő bunda és százmilliós autó segítette ebben Tündét, aki nemcsak testi adottságainak, hanem verbális riposztjainak is köszönheti ismertségét.

FEBRUÁR:

Mindenkit pofán vágnak egyszer – többek között ezt nyilatkozta Schobert Norbi egy hevessé vált februári vita után. A kis afférról a kávézó ipari kamerájának köszönhetően felvétel is készült.

2010-es krónikánkból nem maradhat ki az egykori bulvárkirálynő, Kiszel Tünde sem, aki idén sem szakított a hagyománnyal, miszerint mindig más kísérővel jelenik meg az Operabálon
. Aktuális partnere Károly volt, aki jobban illik hozzá, mint az eddigiek, és valódi szerelemnek tűnik.

MÁRCIUS:


Márciusban egy országot kergette kétségbeesésbe a hír: eltűnt Molnár Anikó.
A találgatás napokon keresztül uralta az újságok címlapjait. Anikóról, aki még a viszkis rablóval is hírbe hozta magát, később kiderült, hogy titokban Los Angelesbe utazott, hogy egy kicsit kikapcsolja magát a hazai vérkeringésből. Állítólag iskolába járt, de ezt senki sem erősítette meg…

ÁPRILIS:


Áprilisban egy tragédia kavarta fel az országot: az egykori kormányszóvivő, Daróczi Dávid, vagy, ahogy a családjában hívták, Joci halála.
Hosszú heteken keresztül találgatott mindenki, vajon mi és miért történt. Az egykori barátnő drámáját később megpróbálta felülírni a színrelépő állítólagos szerető, de szavainak kevesen adtak hitelt. Búcsú Daróczi Dávidtól


MÁJUS:
tartott hazafelé, amikor áttért a szemközti sávba és ott két autóval ütközött. Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. A baleset hosszú ideig vezette a bulvár toplistákat, és most is a bírósági tárgyalások idején is így van. A baleset következménye volt többek között, hogy Stohl András nem vezethette az X-Faktort, amelynek akkor már megkezdődött a válogatása. Akkor még senki sem látta, milyen lesz a világ legnépszerűbb tehetségkutatójának magyarországi debütálása, de a gigantikus show sikere szinte előre borítékolható volt.

Május immár harmadik éve a királynők hónapja. A legszebb hármast 2010-ben is megkoronázták.

JÚNIUS:

A legszebbik nem után a legerősebb igen volt az egyik főszereplő júniusban. Nick Árpi, alias Mr Állkapocs kijelentette, hogy végleg elege van. A világ legerősebb embereinek örökranglistáján szereplő „mindentelhúzó művész” egy 420 tonnás komp megmozgatásával vonult vissza. A rekordoktól legalábbis.

JÚLIUS:

Kovacs Lázár bulvárpizza receptje - ez volt az a recept, ami valószínűleg örökre beírta magát valamennyi bulvár-gasztro almanachba. A klasszikusnak tűnő összeállítás pikantériája, hogy a kétgyermekes családapa igazából háromgyerekes, de erre a tényre csak a naiv, fiatal lány hívta fel ország-világ figyelmét. A pikáns szappanopera júliusban kezdődött, a megesett lány kontra sztárséf története hetekre kibérelte a címlapokat. Míg Dél-Afrikában vuvuzela-
, itthon szúnyogzümmögéstől szenvedett mindenki, addig Andrea végighaknizta a magyar médiát.

AUGUSZTUS:

Augusztus végén Balogh Edina szakítása és új kapcsolata elégítette ki a szenzációra éhes közönséget. Aztán jöttek a mélyben rekedt chilei bányászok, hogy akaratukon kívül igaz, de hónapokon keresztül témát szolgáltassanak a nemzetközi sajtónak.

SZEPTEMBER:

Szeptembertől Magyarország lett a világ paparazzóinak gyülekezőhelye: ide tette át a székhelyét ugyanis a Brangelina házaspár. Háziasszonyok tucatjait öntötte el a sárga irigység, látván milyen hanyag eleganciával pakol a turai abc kék kosarába az Oscar-díjas színésznő.
Innentől kezdve Angelina Jolie és Brad Pitt hetente máshol tűnt fel: Turán, Esztergomban vagy a pesti belvárosban. A sztároknak a gyerekek örültek leginkább, ők könnyedén testközelbe kerültek velük.

Ha meghirdetnék az év legügyesebb átverője-díjat, Rubint Réka nagy eséllyel pályázna rá. Neki – miután bejelentette a Fókuszban, hogy a harmadik gyerekét hordozza a szíve alatt – a saját férjét sikerült az oltár elé csábítania úgy, hogy az semmit sem tudott róla. Réka mindössze 2 hét alatt leszervezte egyházi esküvőjüket, templommal, pappal, vendégsereggel, csárdával és minden hozzávalóval. Mindezt ráadásul úgy, hogy Norbi nem is sejtette, mi készül. Szem nem maradt szárazon.


OKTÓBER:
de ez sem tudta elnyomni Kiss Ramóna szakításának hírét. A Barátok közt egyik legszexibb színésznője 5 és fél év után vált külön a focista Tóth Norbitól.

NOVEMBER:

Ganxsta Zoliról hidat neveztek el a Baranya megyei Görcsönyben. A történet pikantériája, hogy a hidat jelző táblát kis idő elteltével ismeretlen tettesek ellopták.

Az év utolsó hónapjaiban sem unatkoztunk. Stohl Buci mindenkit megdöbbentő színrelépésével elindul a Való Világ 4. szériája, aztán Gregor Bernadett és Magyar Attila viszonyától
volt hangos minden.

DECEMBER:
– a szeretet ünnepére készülve is mindenki megkapta a napi bulváradagját. Valószínűsíthető, hogy 2011-ben sem lesz ez másként… Merthogy igény – úgy tűnik - van rá.


#Fókusz#botrány#Bulvár#fókusz plusz#szenzáció

Címlapról ajánljuk