EUEurópa

Levélben mozgósít Orbán Viktor: Soha nem volt még ilyen nagy a tét

rtl.hurtl.hu

2024. június 4. 20:30

Orbán Viktor üzenete több millió családhoz jut majd el, a levélben azt írja, hogy Brüsszel mai urai háborúpártiak.

A következő napokban több millió háztartásba juttatják el fideszes aktivisták Orbán Viktor kormányfő levelét, amelyben a miniszterelnök a kormánypártok támogatására buzdít. 

A hvg.hu meg is szerezte a levél egyik példányát, e szerint Orbán Viktor egyebek mellett azt írja: 

soha nem volt még ilyen nagy a tét: háború vagy béke, ez a kérdés,

 erről szavazunk június 9-én, hiszen „Brüsszel mai urai háborúpártiak”.

Hozzátette: „Ők azok, akik Európát a háború szélére sodorták és válságba taszították. Ők a felelősek a migránsok beengedéséért és a genderpropagandáért is, ami elveszi a gyermekeink jövőjét. Ők a felelősek az ukrán gabona vámmentes beengedéséért, ami tönkreteszi az európai gazdákat. Ezért menniük kell! El kell zavarnunk őket, és olyan vezetőket kell választanunk, akik újra békét és jólétet teremtenek” – fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor Gyurcsány Ferencre is kitért: „A választáson nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire is, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái. Csak a Fidesz-KDNP jelöltjei azok, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első. Ezért arra kérem, hogy szavazzon a Fidesz-KDNP békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire. Ha a békepárti többség Európa-szerte felemeli a szavát, még elkerülhető a legrosszabb”.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

#Európa#orbán viktor#levél#európai parlamenti választás 2024#mozgósítás

Címlapról ajánljuk