Életmód

Egy macska 7 élete (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2024. október 15. 16:30

A Vasmacska zenekar 2009 őszén alakult, a lelke pedig Sicu, vagyis teljes polgári nevén Weiszné Koós Ilona Mónika, aki egyben az öttagú lányokból álló csapat énekese is.

Amióta az eszemet tudom, szeretek énekelni, szerelmes vagyok a zenébe. Első osztályos koromban nyertem egy ének versenyt, később az általános iskola énekkarának tagja lettem.

Aztán jött a középiskolai rockzenekar, aminek énekeseként debütált, de nem áll meg itt! Egyik zenekar követte a másikat és mivel Sicu egy igazi energiabomba, az éneklés mellett 9 éven át táncolt a Zorallban, tűzzsonglőrködik Kozmix koncerteken és még fut is. Méghozzá sokat!

Mindemellett pedig évtizedek óta óvónőként dolgozik és egy 7 éves kisfiú, Ádám boldog édesanyja.

Agyban 25 évesnek érzem magam, de ez nem vet vissza szerintem a gyereknevelésben, mert nagyon erősen él bennem az ösztön.

Azonnal kapcsolok, ha van valami, és ezt is szeretem magamban. Ha buli van nálunk, akkor is én vagyok „anya”, aki kevesebbet iszik, mert mindig készenlétben vagyok.”

Férjével 19 évvel ezelőtt ismerkedtek meg és úgy tűnik, hogy az álláshalmozás náluk családi hagyomány, hiszen Laci is hét zenekarban játszik, ezek közül a legismertebbek a Kalapács és Republic. Zenét ír, hangmérnökként is dolgozik, valamint az ecseri óvodákba ő szállítja az ebédet is!

Azt mondja, hogy neki ez a hobbija. A COVID világjárvány alatt sok zenésznek kellett kipróbálnia magát más munkában is. Laci megszerette és megtartotta az ebédszállítást, egyfajta másodállásként.

A Weisz családnál nincs megállás, lazításra is csak pár nap jut egy évben, így örömmel igent mondtak a felkérésre, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE egyik epizódjának szállodatesztelői.

Egy macska 7 élete (x)

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásáról és szeretnéd újra megnézni, hogy mi történt Sicu és férje, a Kalapács zenekarból vagy éppen a Republicból ismert rockgitáros Weisz László „Kicsi” hétvégéjén a szállodák tesztelése során, akkor ezt az RTL+-on megteheted!

Sicu és Laci az alföldi régió két szálláshelyét próbálhatta ki. A háromnapos kalandot Nyíradony-Tamásipusztán kezdték meg.

Borostyán Med-Hotel****, Nyíradony-Tamásipuszta

A négycsillagos hotel Budapesttől 245 kilométerre, Nyíradonytól 14 km-re, csendes környezetben egy néhány utcás, csupán 250 lakosú településen, Tamásipusztán található. A fővárosból a hotel körülbelül három óra alatt érhető el. A hotel fél óra autóútra van a megyeszékhely Debrecentől, ha valaki nyüzsgőbb kikapcsolódásra is vágyna. Kétségkívül ez a főúri hangulatú szálloda a környék legimpozánsabb épülete! A szobák között standard, superior valamint tematikus családi szobák is megtalálhatóak. A hotel wellnessrészlegén 14 medence van kül- és beltéren – köztük: élménymedence, csúszdás gyerekmedence, babapancsoló, merülőmedence, és termálvizes jacuzzik is. Továbbá itt olyan extra szolgáltatásokkal is várják a vendégeket, mint a szaunaszeánsz vagy a hangtálas vízfürdő. Az étteremben egész nap folyik a munka, hiszen a szobák teljes ellátással foglalhatók, mely büféreggelit, svédasztalos ebédet és vacsorát tartalmaz.

További információ: https://www.borostyanmedhotel.hu/

Egy macska 7 élete (x)

A második szálláshely, amit Sicu és Laci az utazásuk során kipróbálhatott Hajdúszoboszlón található.

Crystal Hotel****, Hajdúszoboszló

A négycsillagos szálloda Budapesttől 208 kilométerre Hajdúszoboszló központjában található, nem messze Európa legnagyobb fürdőkomplexumától. A hotel elhelyezkedése kiváló, csendes helyen épült, de a Hungarospa Gyógyfürdő, az Aqua Palace és az Aqua Park is mindössze pár perces sétával elérhető innen. A 31 szobás, 2023-ban teljeskörűen felújított családias hotel szobái elegánsak, légkondicionáltak, LED TV-vel felszereltek. A szálló alsó szintjén kialakított wellnessrészlegén finnszauna, sókamra és jakuzzi nyújt kikapcsolódási lehetőséget azok számára, akik nyugodt körülmények között szeretnének feltöltődni energiával. Az étterem a’la carte-, menü- és svédasztalos reggeli és vacsorakínálattal várja vendégeit. A szálloda konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak a magyar konyha tradicionális ételei és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei, valamint a vegetáriánus és az egészséges táplálkozás jegyében készült különlegességek.

További információ: https://www.crystalhotel.hu/

Egy macska 7 élete (x)

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutálványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad.

Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! A következő adásban Molnár Tibi, vagyis Trap kapitány és jóbarátja a SzkiTon Produkcióból ismert Haintz Olivér lesznek a szállodatesztelők!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Egy macska 7 élete (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

 

#Életmód#hotel#rtl plusz#verseny#szavazás#énekes

Címlapról ajánljuk