Életmód

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2024. szeptember 23. 10:37

A sármos Endrédy Gáborra a nagysikerű Barátok közt sorozat utolsó évadából emlékezhetnek a tévénézők. A jóképű színész a gazdag és dörzsölt vállalkozót, Háros Kornélt alakította a legendás RTL-es sorozatban. Azóta leginkább színházakban lehetett találkozni vele, de kisebb szerepekben feltűnt A mi kis falunkban és a Gólkirályságban is.

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

Gábor szerencsés génjeinek köszönheti, hogy komolyabb edzés és diéta nélkül is elképesztő formában van, akár férfimodellnek is beillene. Sőt, néhány reklámkampánynak volt is az arca korábban. A sármos színész közel egy évtizede vette feleségül szerelmét Szilvit, akivel három gyermeküket nevelik, egy nyolc és egy hatéves kisfiút, valamint egy hároméves kislányt.

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

Sikerei ellenére Gábor jóideje fontolgatta már, hogy váltania kellene. Egyre többször érezte, hogy a színházi munka tervezhetetlensége nehezen fér össze a nagycsaládos élettel. Egy színésznek legtöbbször esténként kell színpadon állnia, éppen akkor, amikor cseperedő gyermekei otthon vannak. Gábor így feleségével alaposan átbeszélve döntést hozott. Nemrégiben felmondott a színházban és civil állást vállalt egy iskolaszövetkezetnél. Úgy tervezi, hogy a színészettel nem fog végleg szakítani, sőt mostanában is sok reklámban és filmben hallhatjuk karakteres hangját, hiszen a szinkronmunkáinak száma megszaporodott.

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

Gábornak és feleségének ritkán adódik alkalma arra, hogy kettesben, gyerekek nélkül utazzanak el valahova. Ezért nagyon örültek a felkérésnek, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE egyik epizódjának szállodatesztelői. Ha kíváncsi vagy, mi történt Gáborral és Szilvivel az utazás során, vagy csak szeretnéd újra megnézni a velük készült adást, akkor azt megteheted az RTL+-on!

Gábor és felesége Visegrádon, egy különleges hotelben kezdte a hétvégét.

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó***, Visegrád

A háromcsillagos szálloda egy 120 éve épült patinás állóhajón került kialakításra. Ez az egykori gőzhajó Magyarország legnagyobb állóhajója. A 40 szobás Aquamarina korábban a budapesti Római-parton horgonyzott, de pár éve már a Duna talán legszebb szakaszán, a Dunakanyarban, Visegrád központi részén található. A hajó fedélzetén sétálva páratlan kilátásban lehet része az ide látogatóknak. A hajón egy cári lakosztály mellett 28 franciaágyas, 9 családi és 2 kapitányi szoba is található. A szobák légkondicionáltak, illetve mindegyik szoba saját fürdőszobával és tévével rendelkezik. A visegrádi vár, a királyi palota, a kalandpark és bobpálya, a kirándulóhelyek és a fürdők mind könnyedén elérhetőek a szállodából. A vendégek svédasztalos reggelis ellátást vehetnek igénybe, vacsorázni viszont a szálloda melletti étteremben van lehetőség. A szállodahajón egy bár is található, ahol biliárdozni, dartsozni és csocsózni is lehet.

További információ: https://aquamarinahotelhajo.hu/

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

A színész és felesége hétvégéjük második felét Győrben, pontosabban Gyirmóton töltötte egy ottani sport és wellnesshotelben.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel, Győr

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel étteremmel, ingyenes magánparkolóval, terasszal és kerttel ellátott szállást kínál Győrben, a központtól 8,3 km-re.

A szállodában egy bár is üzemel. A szálláshely beltéri medencével, éjjel-nappali recepcióval és egész területén elérhető, ingyenes wifivel várja vendégeit.

A szálloda 43, az átlagnál nagyobb szobával rendelkezik, melyek között megtalálható standard, illetve superior szoba is. Továbbá családi és mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák is rendelkezésre állnak. Mindenhol egyedi, Gyirmóton készült természetfotó díszíti a falakat. Az első emeleten található szobák feléből a szálloda melletti tóra nyílik kilátás, míg a többi a helyi futballpályákra néz. A szobák lifttel is megközelíthetőek. A szálloda hangulatos étterme hazai és nemzetközi különlegességeket is kínál. A vendégek a vacsorát az étterem teraszán is fogyaszthatják.

További információ: https://www.gyirmothotel.hu/hu/

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutálványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! A következő összefoglaló adásban újra megmutatjuk azokat a szálláshelyeket, melyek az észak-dunántúli régióból vesznek részt az idei közönségszavazásban.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

Civil munkát vállalt a Barátok közt egykori színésze (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Életmód#Az Év Hotele#szálloda#hotel#endrédy gábor#utazás#Barátok közt#Gólkirályság#A mi kis falunk

Címlapról ajánljuk