Életmód

Viki a magyar modell-műsorvezető, aki egy szállodában töltötte a gyermekkorát (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2024. szeptember 3. 10:56

A gyönyörű Börcsök Viktória neve mellé nehéz pontos titulust írni, hiszen annyi mindennel foglalkozott már eddigi élete során. Volt már profi jégtáncos sportoló, edző, színpadi táncos, fotómodell, televíziós riporter, műsorvezető, vlogger, influenszer és amit talán jóval kevesebben tudnak róla: szállodatulajdonos is.

Viki gyermekkorát meghatározta, hogy egy nagymamája és édesanyja által létrehozott kisebb budapesti szállodában nőtt fel. Sőt, a mama a szállodát a kislányáról is nevezte el. A család külön lakrészt alakított ki a szálláshelyen belül, így a kis Viki egészen pici kora óta látta, hogy micsoda feladat és mennyi munkával is jár egy ilyen szállodát fenntartani.  

Viki imádott édesanyja pár évvel ezelőtt elhunyt, ami a lányát természetesen nagyon megviselte, még kórházba is került egy időre. A nevét viselő szállodát így megörökölte, de jelenleg nem fogadnak vendégeket. Viki még nem döntötte el, mi is legyen a méretes, de jelenleg kihasználatlanul álló épülettel: eladja, vagy esetleg újra szállodát varázsoljon belőle?

Viki már csak ezért is nagyon örült a felkérésnek, hogy ő legyen AZ ÉV HOTELE egyik idei epizódjának szállodatesztelője. Az utazásra örökmozgó kisfiát, a mindig mosolygós, 6 éves Noelt is magával vitte, de barátnőjének Deák Becca énekesnőnek is maradt hely, így ő is velük tartott a kalandra. Becca az RTL-en látható „The Voice” című tehetségkutató műsorban tűnt fel, civilben pedig sminkmesterként is dolgozik.

Viki a magyar modell-műsorvezető, aki egy szállodában töltötte a gyermekkorát (x)

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE legutóbbi adásáról, vagy csak szeretnéd újra megnézni azt, akkor azt megteheted az RTL+ oldalán!

Viki, Noel és Becca hétvégéjüket Sárváron kezdték egy családi szállodában.

Holdvirág Hotel***, Sárvár

A háromcsillagos besorolású hotel Sárvár történelmi központjától és a vártól mindössze néhány percnyi sétával érhető el. A 2023-ban átadott szálloda nyugodt környezetet, otthonos légkört biztosít a tökéletes pihenéshez. 37 komfortosan felszerelt apartman áll a vendégek rendelkezésére, melyek mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, modern felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel, telefonnal, műholdas televízióval és internet csatlakozási lehetőséggel. Az egy- és kétszobás apartmanok többségéhez erkély is tartozik, pótágyat és gyermekágyat kérésre biztosítanak. A zárt parkoló térítésmentesen áll az autóval érkező vendégek rendelkezésére. Az egész évben nyitva tartó, méltán híres sárvári gyógy- és wellnessfürdő 12 perces kényelmes sétával érhető el. A szálláshely félpanziós ellátással vagy önellátással is igénybe vehető. A kertben egy különleges Manófalva található, mely a kisgyerekes családok számára nyújt különleges kikapcsolódási lehetőséget csobogókkal, hangulatos fényekkel.

Információ: https://holdviraghotel.hu/

Viki a magyar modell-műsorvezető, aki egy szállodában töltötte a gyermekkorát (x)

Viki és kisfia, valamint Becca a hétvégéjük második felét egy másik észak-dunántúli szállodában, Mosonmagyaróváron töltötték.

Thermál Hotel, Mosonmagyaróvár

A hotel Mosonmagyaróvár belvárosához közel, egy termálfürdő mellett helyezkedik el. 61 kétágyas-, fürdőszobával, LCD-televízióval, széffel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral és egyénileg szabályozható klímával ellátott szobával rendelkezik. A szállodában sóbarlang, orvosi rendelő, gyógyászati részleg és fogászat is található. A hotelben exkluzív wellness részleg található, melyben finn szauna és pezsgőfürdő vehető igénybe. A teljes felüdülést és szépülést különféle masszázsok, sóbarlang, kozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat biztosítja. A szálloda közvetlen szomszédságában található, egész évben nyitva tartó termálfürdő igazi fürdőparadicsom. A város legértékesebb kincse a 74 fokos hőmérsékletű termálvíz, mely besorolása szerint Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. A szálláshely jó kiindulópontja lehet egy Szigetközt felfedező kirándulásnak. A szálloda étterme helyi és nemzetközi ételeket is kínál. A reggelit és vacsorát büféasztalos rendszerben vehetik igénybe a szállóvendégek.

Információ: https://thermalhotelmovar.hu/

Viki a magyar modell-műsorvezető, aki egy szállodában töltötte a gyermekkorát (x)

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutalványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! Abban az adásban is az észak-dunántúli régió két szálláshelyét fogjuk bemutatni, a szállodatesztelők pedig a népszerű retro-lemezlovas DJ Lotters és barátnője Rubint Babett lesznek.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

Viki a magyar modell-műsorvezető, aki egy szállodában töltötte a gyermekkorát (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Életmód#Az Év Hotele#hotel#szálloda#utazás#börcsök viktória#deák becca

Címlapról ajánljuk