Életmód

Modellből színésznő, színésznőből műsorvezető, műsorvezetőből ápoló (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2024. augusztus 13. 13:13

Kevés olyan híresség él Magyarországon – de talán a világon se – akinek karriertörténete annyira fordulatos volna, mint a gyönyörű Németh Franciskáé. Annyi mindennel foglalkozott már, ami másoknak talán egy életre is elég lenne.

 

Sorsfordító véletlenek

Franciska 14 éves korában elkezdett modellkedni. A pályán egy iparművészeti egyetemen tanuló ismerőse indította el, aki felkérte, hogy álljon neki modellt. Innentől pedig villámgyorsan jöttek a modellmunkák, Franciska arcát akkoriban számtalan reklámkampányban, újságban és plakáton láthattuk.

Bár a színészkedés nem igazán vonzotta, valamiért mégis elment egy válogatásra, ahol az elsöprő sikerű Barátok közt sorozathoz kerestek fiatalokat.  Aztán ő lepődött meg a legjobban azon, hogy megkapta Varga Petra szerepét.

Végül aztán itt csak egy évig volt képernyőn, mégis a mai napig rengetegen így emlékeznek rá.

A Barátok közt után televíziós műsorvezető lett egy akkori zenecsatornánál, később pedig egy kommunikációs ügynökségnél vállalt munkát.

Törte-zúzta magát gyermekkorában

És ezután jött a nagy váltás. Kevesen tudták hova tenni – sőt, sokan a mai napig nem értik – de Franciska váratlanul úgy döntött, hogy felmond addigi munkahelyén, és ápolónak áll. Később erről azt mesélte, hogy ebben nagyban motiválta az, hogy ő maga is olyan gyerek volt, akit rendszeresen értek kisebb-nagyobb balesetek. Végül nyolc évet töltött egy budai kórház gyermektraumatológiáján ápolóként.

Segédápolóként kezdte, de azonnal tanulni kezdett, és rövidesen már diplomás ápoló lesz belőle. A kórházat ugyan pár éve otthagyta, de az egészségügyet nem. Egy egészségügyi kommunikációs vállalkozást indított, így kötötte össze korábbi tapasztalatait a küldetésével.

Egészségben, szeretetben

A szakmai sikerek mellett három évvel ezelőtt a szerelem is megtalálta, méghozzá egy zenész-énekes,  K. Fangler Péter személyében. Igazi internetes szerelmi történet az övék. Péterrel a legnagyobb közösségi oldalon jött szembe Franciska egyik fényképe, ami annyira elbűvölte őt, hogy írt pár sort a lánynak. Pár nappal később aztán válaszul ment egy lájk, aztán még egy üzenet, még egy lájk, majd ahogyan Franciska azóta fogalmaz: „gyorsan eszkalálódott a dolog”. 2022-ben házasodtak össze egy év együtt járás után, azóta közösen nevelik Franciska korábbi kapcsolatából született kisfiát.



Péter egy ideje szünetelteti zenei projektjeit, és inkább feleségével közös vállalkozására koncentrál. Ők ugyanis nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is egy párt alkotnak. Második házassági évfordulójukat nemrégiben ünnepelték, így mindketten nagyon örültek a felkérésnek, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE idei első adásának szállodatesztelői.

Ha lemaradtál volna AZ ÉV HOTELE idei évadpremierjéről vagy szeretnéd újra megnézni, hogy mi történt a házaspárral a szállodák tesztelése során, akkor ezt az RTL+-on megteheted.

Modellből színésznő, színésznőből műsorvezető, műsorvezetőből ápoló  (x)

Franciska és Péter a balatoni régió két szálláshelyét próbálhatta ki. A háromnapos kalandot Kehidakustányban, egy exkluzív golf-resortban kezdték meg.

Zala Springs Golf Resort, Kehidakustány

A szállodakomplexum a Kehidakustányt Zalacsánnyal összekötő út mellett, egy csendes és buja zöld növényzettel borított völgyben épült. A Balaton partja és Keszthely csupán negyedóra autóútra található innen. Az exkluzív szálloda főleg a golfozás iránt érdeklődő magyar és külföldi utazók körében ismert és népszerű, de természetesen azoknak is vonzó lehet, akik inkább wellnessezni vagy kirándulni szeretnének a Balaton környékén. A Zala Springs boutique-stílusban berendezett szobákat és magasabb felszereltségű, nagy alapterületű lakosztályokat kínál. A szállodát egy 160 hektáron elterülő 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított 18 szakaszos golfpálya veszi körül, ami nemzetközi, világszínvonalú versenyek rendezésér is alkalmas. A szálláshely étterme igazán exkluzív környezetben kínál bisztró-menüt, de exkluzív borvacsorákat is gyakran rendeznek itt.

További információ: https://zalasprings.hu/

Modellből színésznő, színésznőből műsorvezető, műsorvezetőből ápoló  (x)

A második szálláshely, amit Franciska és Péter az utazás során kipróbálhatott, Balatonkenesén található. Ennek ők azért örültek különösen, mert mindketten ezer szállal kötődnek a magyar tengerhez.

Marina Port****, Balatonkenese

A közvetlen vízparti, négycsillagos besorolású balatoni wellness-szálloda Budapesttől egy órára, az M7-es autópályától 10 percre, a legmodernebb balatoni vitorláskikötő szomszédságában, Balatonkenesén található.

A szálloda évek óta sikeres céges rendezvény és konferencia helyszín, melyekhez hat különböző, modern felszereltségű konferenciaterem áll rendelkezésre. A szálloda hangulatos és komfortos szobáinak nagy része a Balaton felé néz. A hotel wellness részlegében 200 m2-es feszített víztükrű úszómedence,10 személyes pezsgőfürdő, gyermekmedence, többféle szauna és gőzkabin is megtalálható. A Marina Port saját füves strandján napágyak, panoráma szauna, játszótér és Beach Bár szolgálja a nyaralók igényeit.

A szálloda 120 fős étterme egyaránt kínál hagyományos magyaros, valamint nemzetközi, elsősorban mediterrán fogásokat. A nyári szezonban a Nádas grillteraszon is van lehetőség vacsorázni.

További információ: https://hotelmarinaport.hu/

Modellből színésznő, színésznőből műsorvezető, műsorvezetőből ápoló  (x)

Szavazz, és nyerj szállodai ajándékutalványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délelőtt 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELÉ-ben!

Jövő héten vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada. Abban az adásban szintén két balatoni szálláshelyet tesztel majd Kondákor Zsófia színésznő, és unokahúga, a szintén színészettel foglalkozó Kondákor Ajsa Panka.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELÉ-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

Modellből színésznő, színésznőből műsorvezető, műsorvezetőből ápoló  (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

 

#Életmód#Az Év Hotele#rtl plusz#RTL+#németh franciska#hotel#szállás#Játék#szavazás#díj#balaton#balatonkenese#Kehidakustány

Címlapról ajánljuk