Életmód

57 éves férfit választottak a világ legszexibb pasijának

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 8. 13:18

A People magazin hagyományos év végi szavazásán Patrick Dempsey-t, a Grace klinika sármos dokiját választották 2023 legszexibb férfiújának.

38. alkalommal választotta meg az amerikai People magazin az év legszexibb pasiját (The Sexiest Man Alive). Idén Patrick Dempsey autóversenyző-filmszínészre esett a választásuk.

Az 57 éves Dempsey két évtizeddel ezelőtt futott be első nagyobb film- és sorozatszerepeivel. Első nagy sikere a Mindenütt nő című, 2002-ben bemutatott amerikai romantikus komédia volt. A Grace klinikában a sármos Dr. Derek Shepherd karakterét alakította.

A People méltatása szerint Patrick Dempsey szívtipró karaktere azóta is vonzza a rajongókat, ennek köszönhetően az évek során számtalanszor szerepelt már a lapban – most pedig hazaviheti a legszexisebb férfinek járó koronát.

Patrick Dempsey egyébként házas, felesége az 57 éves Jillian Fink, kozmetikai cégalapító, és van három gyerekük: a 21 éves Talula, valamint a 16 éves ikrek, Sullivan és Darby.


Hogy mi járt a fejében, amikor először hallotta a hírt? „Teljesen megdöbbentem, aztán elkezdtem nevetni, hogy ez egy vicc, igaz? Mindig is én voltam a koszorúslány!” – mondta. Dempsey szerint a gyerekei most ezzel froclizzák majd.

A színész legutóbb a Ferrari című 2023-as filmben szerepelt, autóversenyzői tudását az olasz pilótát, Piero Taruffit alakítva kamatoztathatta.

A People szerkesztősége először 1985-ben választotta meg az év legszexibb férfiját, akkor Mel Gibsont találták méltónak erre a címre. Tavaly Chris Evans volt a díjazottjuk, a 38 legvonzóbb címlappasit itt lehet megtalálni.

Nyitókép: Dempsey és felesége a 2023-as velencei filmfesztiválon – Fotó: Alessandra Benedetti – Corbis/Corbis via Getty Images

#Életmód#People#legszexibb pasi#patrick dempsey#színész

Címlapról ajánljuk