Éjjel-Nappal Budapest

Dani: Folyton csak Virágra gondolok

rtl.hurtl.hu

2022. április 26. 22:50

Bár a lány csúnyán megbántotta Danit a legutóbbi találkozásukkor, a srác képtelen kiverni Virágot a fejéből.

Dani elhatározza, hogy lezárja magában a Virág-ügyet, hiszen a lány nem is kereste a legutóbbi kínos randijuk óta. Kornéllal és Dolessel egy pasis napot tartanak egy biliárdteremben, ahol Dani összefut Virággal. A nap folyamán igyekeznek kerülni a másikat, Dani pedig a barátai javaslatára megismerkedik egy lánnyal. Később azonban rá kell döbbennie, hogy még mindig csak Virág jár a fejében.

Gábor még mindig nem tudja feldolgozni Vivi döntését. Egy nászajándékkal kedveskedik a lánynak, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve bezárja szerelmét a hotelszobába. Később szerelmet vall a lánynak, akinél ezúttal megtörik a jég, és a menyasszonyi ruhájában esik neki Gábornak:


Mivel Lali nem tudja kifizetni a lakbér ráeső részét, Joe-éktól kér segítséget. A mára tervezett fellépésből szeretné visszafizetni barátainak a kölcsönt, de azzal kell szembesülnie, hogy a megrendelők lemondták a koncertet. Később döbben csak rá, hogy egy Lóvés Laci nevezetű énekes áll helyette színpadra, aki egy az egyben lekoppintotta a stílusát, ráadásul a dalait is ellopta. Lali nem hagyja magát, és kirobbantja a balhét.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#virág#dani#vivi#gábor#lali#joe

Címlapról ajánljuk