Éjjel-Nappal Budapest

Lali: Még mindig szeretem Virágot

rtl.hurtl.hu

2022. április 13. 22:50

Bár a mulatós sztár elhatározza, hogy megtalálja a nagy szerelmet, rá kell döbbennie, hogy még mindig nem lépett túl a szerelmén.

Lali reggel úgy dönt, hogy újra belelendül a csajozásba. Egy társkereső alkalmazáson megismerkedik egy Ági nevezetű lánnyal, akit meg is hív magához a házba. Megpróbálja elhitetni a randipartnerével, hogy kőgazdag, de a próbálkozása kudarcba fullad. Később a medencés buliban összebarátkozik egy Csóró Lali rajongóval, akinek előad egy-két dalt, de hamarosan világossá válik számára, hogy még mindig hiányzik neki Virág.

Virág kosarat ad Daninak, de a srác nem adja fel, és randira hívja a kiszemeltjét. Virág ismét visszautasítja a srácot, de amikor később bajba kerül, és Dani a segítségére siet, teljesen összezavarodik, és alig tudja palástolni az érzelmeit. Este Dani meglátogatja Virágot a Bécy-villában, ahol végül bevallják egymásnak az érzéseiket, és egy csók is elcsattan közöttük:


Báró váratlanul felbukkan a villában, és közli Dáviddal, hogy ezentúl kézbe veszi a fitnesz irányítását, ráadásul egy új ügyvezetőt is kinevez. Dávid kénytelen engedelmeskedni, és nem sokkal később annak is szemtanúja lesz, hogy drogüzletet bonyolítanak le a konditerem bejárata előtt. A kétségbeesett srác később drogot rejt el Báró kocsijában, és bejelentést tesz a rendőrségen. A férfi viszont megtalálja a kábítószert, és megfenyegeti Dávidot.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#lali#virág#dani#dávid#báró

Címlapról ajánljuk