Éjjel-Nappal Budapest

Livi és Kornél között ismét szent a béke

rtl.hurtl.hu

2022. április 6. 22:50

Mivel Roland és Brúnó megelégelik a fiatalok folytonos veszekedéseit, elhatározzák, hogy egyszer és mindenkorra véget vetnek az albérletben uralkodó feszültségnek.

Livi és Kornél már korán reggel egymásnak esnek, ezért Roland és Brúnó megpróbálják kibékíteni a fiatalokat. Bár először nem igazán járnak sikerrel, Rolandnak köszönhetően Livi és Kornél ismét visszatalálnak egymáshoz. A lány borzalmasan hálás Rolandnak, az esti házibuliban pedig köszönetet mond barátjának.

Milán már egy hete kómában fekszik. Mikor a srác szülei felbukkannak a kórházban, és le akarják kapcsoltatni fiukat a gépekről, Karesz teljesen kiakad. „Gyilkosok vagytok” – ordítja a házaspárnak, de mivel Milán feleségéé, Kíráé a végső döntés, Karesz megpróbál beszélni a lánnyal. Kíra megfogadja, hogy nem hagyja magát befolyásolni, de végül ő maga mondja ki: „El kell engednünk Milánt”


Karola koncertje után a barátok reggelig buliznak a Bécy-villában, amit Szofi nem igazán néz jó szemmel. A Frufruban is gyorsan elfogy a türelme, amikor Tivadarék munka közben is folytatják a partizást. Később meglátogatja Laliékat az új kecójukban, ahol Joe váratlan ajánlatot tesz a lánynak: költözzön oda hozzájuk.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#livi#kornél#roland#brúnó#milán#karesz#kíra#szofi#tivadar#lali#joe

Címlapról ajánljuk