Éjjel-Nappal Budapest

Karola nekiesik Rebekánk: Elment az eszed!?

rtl.hurtl.hu

2022. április 5. 22:50

Amikor Karola megtudja, hogy a lánya egy kabátot lopott el a Frufruból, nem tudja visszafogni a dühét.

Karola megkönnyebbül, mert úgy tűnik, alaptalanok voltak az aggodalmai Rebeka szigorú felügyeletét illetően. Egy kellemes napot tölt együtt a lányával a fodrászatban, ahol együtt szépítkeznek a koncertre. A lánynak nagyon megtetszik az egyik vendég méregdrága kabátja, amit le is nyúl az üzletből. Karolának szeretné ajándékozni az ellopott ruhát, de édesanyja dühösen leszidja Rebekát, és eltiltja az esti programtól. Rebeka ennek ellenére mégis megjelenik este a bárban, és egy saját ajándékkal lepi meg Karolát.

Joe-nak egyáltalán nincs kedve ünnepelni, de rendkívül meglepődik, amikor Gáborék egy korábban kinézett oldtimer autóval lepik meg. Joe kifejezetten élvezi a napot, de Tamara telefonhívása után újra padlót fog. A barátai nyugtató szavai sem csillapítják a rosszkedvét, és végül könnyek között ront ki az autóműhelyből:


Roland előrukkol a szórólapos ötletével, és leszerződtet három csinos lányt, hogy az utcán népszerűsítsék a bárját. A terve azonban kudarcba fullad, és a srác már attól tart, hogy az esti bulira üresen marad a T.É.R. Legnagyobb meglepetésére azonban Livi kihúzza őt a pácból, aki egy reklámvideót forgat Rolanddal a koncert népszerűsítésére.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#karola#rebeka#roland#livi#joe#tamara#szofi#lali#gábor

Címlapról ajánljuk