Éjjel-Nappal Budapest

Mesi lebuktatja Dávidot?

rtl.hurtl.hu

2022. március 24. 21:50

Amikor a lány véletlenül rányit a srácra, Dávid teljesen kikel magából. Mesi egyből elkezd gyanakodni: vajon titkol valamit a fiú?

Dávid mindent megtesz, hogy titokban összehozza a tervezett drogüzletétét, éppen ezért szörnyen megrémül, amikor Mesi kis híján rajtakapja a szobájában. Miután megbizonyosodik róla, hogy a lány nem fogott gyanút, megnyugszik kissé, és elindul a fitneszbe aláírni az adásvételi szerződést. Az éj leple alatt elmegy a megbeszélt találkozóra, de hamar rádöbben, hogy csapdába csalták.

Milán először nem akarja megosztani a barátaival az orvostól hallottakat, de végül kénytelen beismerni a diagnózist: bármelyik pillanatban meghalhat. Kareszék mindenáron rá szeretnék beszélni a műtétre, de a srác hallani sem akar róla. Sőt, arra kéri a barátait, hogy segítsék megszervezni a temetését:


Joe lelkiismeret-furdalással ébred, és megszállottan veti bele magát a munkába. A rosszkedve miatt a barátait is folyamatosan megbántja, ezért Szofi megpróbálja rábeszélni a férfit egy közös programra. Joe sokkal jobb kedvre derül az oldalkocsis motorozástól, és hosszú idő után most először tud ismét őszintén nevetni.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#mesi#dávid#milán#karesz#kíra#tekla#márk#szofi#joe

Címlapról ajánljuk