Éjjel-Nappal Budapest

Interjú: ÉNB Tamara élete végleg tönkremegy?

rtl.hurtl.hu

2022. március 18. 9:15

Jilly Kriszta 6 éve csöppent bele az Éjjel-Nappal Budapest forgatagába, ahol Tamaraként rengeteg élménnyel és igazi barátokkal lett gazdagabb. Most felidézte a legszebb és legdrámaibb emlékeit, és a közösségi média árnyoldaláról is mesélt nekünk.

Tamarára keményen rájárt a rúd az utóbbi időben: a Dávid okozta tűz miatt az arca eltorzult, kórházba került, ráadásul a babáját is elveszítette. Vajon milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a Tamarát alakító Jilly Krisztinek ezekben a drámai jelenetekben?  

Az albérleti tűzvész forgatásakor Kriszta nagyon aggódott, fogalma sem volt mi vár majd rá, de a valóság még az elképzeléseit is felülmúlta.

Egy komoly pirotechnikai töltetet robbantottak fel, aminek olyan ereje volt, hogy konkrétan majdhogynem fellökött. Becsapódtak az ablakok, kitörtek az üvegek. Profi tűzszerészek voltak a helyszínen, de attól még nagyon ijesztő volt. 


Akkor érezte a legfélelmetesebbnek a helyzetet, amikor az albérletet ellepte a füst. „Abban a füstben képtelenség levegőt venni. Dermesztő volt átélni, hogy milyen is lehet egy lakástűz, amiből nem tudsz menekülni”. Bár mindvégig profi szakemberek szavatolták a biztonságunkat, mégis félelmetes helyzet volt.

Tamara a tűzeset okán kórházba került, az arca komolyan megsérült, a nézők először a kötés által eltakart arcát láthatták. Az élethű sebet több mint két órán keresztül készítették a maszkmesterek, ráadásul Kriszti nem is láthatta a maszkolást, hogy a reakciója még valóságosabb legyen. Így felvétel közben pillantotta meg csak az arcát borító súlyos égést és sérülést.  

Sokkoló volt meglátni az arcomat. A jelenet végén az egész stábnak könnyes volt a szeme, mindenki csendben állt körülöttem. Rossz volt belegondolni, hogy mi lenne, ha ez a sérülés valóban ott maradna örökre, végtelenül együtt érzek azokkal, akik ilyen balesetet élnek át.


Kriszta saját elmondása szerint olyannyira bele tudja magát élni egy-egy szituációba, hogy képes magától is sírni. A tragikus pillanatoknál a saját életéből, a megtapasztalt fájdalmaiból merít ihletett. Mivel nagyon empatikus embernek tartja magát, maximálisan át tudta érezni a baba elvesztését, ráadásul a közvetlen környezetéből is tudja, mennyire fájdalmas ez a tragédia.

A drámai pillanatokon kívül az Éjjel-Nappal Budapest megannyi akciójelenetben is bővelkedett az évek során, melyek közül nem is egyben helyt kellett állnia. A megdöbbentő élmények mellett Kriszti csodaszép emlékkel is gazdagodott az évek alatt. Heiligenblut kifejezetten maradandó számára, ahol „iszonyú puha” mormoták másztak az ölébe, de a gyönyörű Montenegróra is örök élményként tekint vissza. 

Kép: Jilly Kriszta

Rengeteg olyan helyzet adódott, amiket az Éjjel-Nappal Budapestnek köszönhetően, Tamaraként tudott csak megtapasztalni: luxusautókat vezetett, motorostúrákon vett részt, ráadásul salsázni is megtanult. Az egyik legextrémebb emlékét azonban a híres Margit-körúti lakásban élte át.

Lali valami újabb, tuti biznisz ötlete miatt egzotikus állatok kerültek a lakásba. Pórázon sétáltattam a varánuszokat, megpróbáltam kicibálni az óriási hüllőt a kádból, de először egyáltalán nem mozdult sehova.


Az izgalmas történetszálak mellett az élményei alapját mégis az Éjjel-Nappal Budapestben született barátságok adják.

Szofi és Tivadar igaz barátaim lettek. Karolával is nagyon jóban vagyok, vele kettesben utaztunk el Horvátországba nyaralni. Livit is nagyon szeretem, egy nagyon aranyos lány, mindig hozzám fordul lelki tanácsért.

Kép: Jilly Kriszta

A sorozatsztár rengeteg üzenetet kap a rajongóitól az Instagram-oldalán, ahol csaknem 72 ezer követővel büszkélkedhet. A lelkes fanok az utcán is folyamatosan megtalálják: egy kislány például a lábán csimpaszkodott egy kisboltban, miközben azt hajtogatta: „Tami, nagyon szeretlek!” Kriszti csak úgy fürdik a népszerűségben, de ennek ellenére bevallotta, hogy a hírnév árnyoldalát is megismerte már.

Egy plázában sétáltam, egy család jött mögöttem. Éppen akkor szakítottunk Joe-val a sorozatban. Elkezdtek szitkozódva üvölteni utánam, hogy szégyelljem el magamat.

Krisztit mindettől függetlenül gyakorta megkörnyékezik a pasik: egy teljes gyűjteménye is van pajkos üzenetekből, ráadásul kifejezetten illetlen fotókkal is elárasztják a férfirajongók. Egy megrögzött férfi pedig a mai napig nem hagyja nyugton, és naponta írogat Krisztinek házassági ajánlattal.

Kriszti nem igazán törődik a hajmeresztő üzenetekkel, viszont ha randira kerül a sor, kifejezetten fontos, hogy a partnere ne Tamaraként tekintsen rá. Szerinte ugyanis teljesen más képet látnak róla az emberek.

Ne azért akarjon valaki velem ismerkedni, mert a tévében lát. Jobban szeretem, ha Krisztiként ismernek meg.

Tamara nem tudja feldolgozni, hogy arcán maradandó sérülések éktelenkednek és elkeseredésében mindenkitől elbúcsúzik és azon nyomban felszívódik, Joe sem talál rá. Az, hogy feltűnik-e még valaha Joe életében vagy ad-e életjelet magáról, egyelőre a következő bő fél év titka marad, hisz őszig minden egyes hétköznap este 21:30-kor látható az Éjjel-Nappal Budapest az RTLII-n, az RTL Most-on és a Most+-on is akár már egy nappal korábban.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtlii#énb tamara#jilly kriszti

Címlapról ajánljuk