Éjjel-Nappal Budapest

Toni szexi meglepetéssel csavarja el Kornél fejét

rtl.hurtl.hu

2022. március 3. 21:50

A lány kételkedni kezd a párkapcsolatában, ezért elhatározza, hogy a tettek mezejére lép, és egy erotikus rúdtánccal kápráztatja el a barátját.

Toni véletlenül belepillant Kornél nyitva hagyott laptopjába, és azzal szembesül, hogy barátja más lányokkal csetel. Helgának önti ki a szívét, hiszen úgy érzi, hogy Kornél nem tartja elég dögösnek. Toni később szexi átalakuláson megy keresztül, és egy vadító ajándékkal lepi meg Kornélt.

Dávid úgy dönt, hogy „szerelmet vall“ Tamarának, ezzel is kétségeket ébresztve benne a Joe-val való kapcsolatában. A lányt megdöbbentik a srác szavai, de alig tud szóhoz jutni, hiszen Dávid egyből a tettek mezejére lép, és megcsókolja Tamarát:


Mesinek nagyon szimpatikus Rebeka, ezért a szárnyai alá veszi a lányt, és megengedi neki, hogy a gyermekotthon helyett maradjon még egy kicsit a Bécy-házban. Az együtt töltött idő alatt sokkal közelebb kerülnek egymáshoz, és Mesi egyre többet mesél új barátnőjének Karoláról. Rebeka nagyon hálás Mesinek, és a nap végén egy öleléssel búcsúznak el egymástól.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#toni#helga#kornél#mesi#rebeka#karola#tamara#dávid#joe

Címlapról ajánljuk