Éjjel-Nappal Budapest

Tamara személyi edzőnek áll

rtl.hurtl.hu

2022. február 2. 21:50

Miután Szofi és Tivi elhatározzák, hogy a nyárra bombaformába kerülnek, barátnőjük mindent megtesz, hogy elérjék a céljukat…

Szofi elszörnyedve veszi észre, hogy az utóbbi időben felszedett néhány kilót, és Tivadar is megjegyzi, hogy neki is dolgoznia kell a beach body-ért. Mikor Tamara felajánlja nekik a segítségét, lelkesen sportolni kezdenek. Barátnőjük azonban kemény tempót diktál, a kimerült Szofi és Tivadar pedig egyre fásultabban követik a kemény edzéstervet.  

Dani egy vonzó nő társaságában találja apját a roncstelepen. Jocó egy kocsival lepi meg Danit, aki egy kis időre megfeledkezik gyanakvásáról, de később ismét felkeresi az apját. Kérdőre akarja vonni Jocót, hiszen attól tart, hogy a férfi megcsalja édesanyját. Mikor kiderül, hogy a rejtélyes nő csak egy ingatlanos, a srác szörnyen elszégyelli magát. Bár Dani rendkívül hálás édesapjának, hiszen a férfi mindent megtesz a családja boldogságáért, mégsem tud bízni Jocóban:

 

 

Márk teljesen kiakad, amikor egy fárasztó éjszaka után Tekla a gyerekkel együtt elrángatja bevásárolni. Miközben Tekla shoppingol, Márk egy bombázó nővel kezd el flörtölni, és Zente babakocsiját véletlenül Milán taxija mögött hagyja. Tekla magából kikelve üvöltözik Márkkal.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#tamara#szofi#tivadar#márk#tekla#milán#dani#jocó

Címlapról ajánljuk